28.02.2011

Zvon: Rob si Kristen la o petrecere pre-Oscar


Robert si Kristen au dansat ca si cum nu le-ar fi pasat de nimic la o petrecere ce a avut loc inainte de Oscar, vineri seara/sambata dimineata la Chateau Marmont in Hollywood.
Cei doi "au dansat tot timpul" declara o sursa pentru USMagazine.com. "Cu siguranta s-au sarutat de cateva ori." (Stewart a purtat o rochie neagra.)
Pattinson, 24 si Stewart, 20 nu au fost singurii care au incins ringul de dans pe mix-ul de muzica al anilor 80, pop clasic si hip-hop al lui DJ Jesse Marco: Hayden Panetierre si Miley Cyrus (care a dansat chiar si pe melodia ei, Party in the USA) au fost si ele vazute dansand alaturi de alte modele celebre. Staruri ca Scarlett Johansson, Halle Berry, Ryan Gosling si Natalie Portman au trecut si ele pe la petrecere. 
Cand pe la 1 noaptea a inceput o melodie cantata de Jay-Z si Alicia Keys, Rob si Kristen "au devenit nebuni pe Empire State of Mind", spune un martor.

Sursa: Twifans 
Traducere: twilightloversromania 

"Surpriza" cu Twilight de la premiile Oscar

Incepe de la 0:48.

Sursa: robsessedpattinson.com

Zmeura de Aur si-a anuntat “castigatorii”

Cea de-a 31 editie a premiilor Zmeura de Aur (Golden Raspberries – Razzies) si-a desemnat in noaptea de 26 spre 27 februarie castigatorii, sau mai bine zis invinsii. Razzie Awards premiaza in fiecare an, cu o noapte inainte de decernarea premiilor Oscar, cele mai proaste filme si cele mai slabe interpretari ale anului, iar marele “castigator” din acest an a fost filmul “The Last Airbender”, regizat de M. Night Shyamalan, care a mers acasa cu premiile pentru cel mai prost film, regizor, scenariu, actor in rol secundar (Jackson Rathbone).
http://www.breakingdawnmovie.org/images/2010/12/jackson-rathbone-the-last-airbender-el-ultimo-maestro-del-aire-twilight-crepusculo-eclipse-sokka1.jpg
Singurul premiu “ruşions” al Twilight Saga a revenit peliculei prin Jackson Rathbourne, desemnat, şi pentru rolul din Ultimul Războinic al Aerului, ce mai prost actor în rol principal. Restul premiilor au mers către Ashton Kutcher şi Jessica Alba, a cărei prestaţie din aproape toate filmele în care a jucat anul trecut a fost considerată extrem de slabă.

Iata lista completa a “castigatorilor”:
Cel mai prost film
‘The Last Airbender’
Cel mai prost actor
Ashton Kutcher, ‘Killers’ si ‘Valentine’s Day’

Sursa: vampirescrib


Locatia filmarilor "Breaking Dawn"

 
 
Sursa: twilightsaga.ro

Bryce Dallas Howard si Anna Kendrick la after-party Oscar VF

 
Sursa: BH

Reese Witherspoon vorbeste despre Robert pe covorul rosu de la premiile Oscar

 
Sursa: BH

Ashley @ LAX (27.02.11)

 
Si poze cu actrita ajungand in Vancouver.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa: BH

Kristen @ LAX (27.02.11)

Kristen a fost vazuta duminica dupa-amiaza in aeroportul din LA, luand avionul spre Vancouver. 
imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.comimagebam.com 
Si iata si poze cu actrita in aeroportul din Vancouver.
Restul la Mai Mult.
Sursa: BH

Still nou din Water for Elephants

 
Sursa: BH

27.02.2011

× SUNDAY'S VIDEO × 100% Robert Pattinson Content: Pure Unadulterated Sexy Bliss- Weird


 

Ashley si Joe iesind dintr-o cafenea

 
Sursa: BH

Angela Sarafyan in Troix Magazine

Editia lunii aprilie a revistei Troix o va prezenta pe Angela Sarafyan, interpreta lui Tia in BD. 
  
Sursa: BH

Poze cu Rob si Kristen la after-party Remember Me

 Au aparut 4 poze noi in care ii putem vedea pe Rob, Kristen si Tom Sturridge la petrecerea de dupa premiera Remember Me din New York. Alaturi de ei sunt si Stephanie Ritz, agenta lui Rob din SUA si Grace Clissold, agenta lui Rob & Tom din UK.
imagebam.com  imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
Sursa: BH

Platourile BD din Vancouver: Casa familei Cullen?

Sursa: BH

Anna Kendrick la Independet Spirit Awards

 
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa: BH

Mai multe poze cu cabana din Breaking Dawn

Sursa: BH

Peter Facinelli si ochelarii gigantici

 
Sursa: BH

Mai multe poze cu Jackson la "Dare 2 Care Benefit"

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa: BH

Anna Kendrick la 2 eveniment Spirit Awards


Anna a fost la doua evenimente ce au avut loc cu ocazia Spirit Awards, unul la Elle si celalalt On 3 Productions.
Sursa: BH

Still nou din Water for Elephants

 
Sursa: BH

26.02.2011

× SATURDAY'S SONG × Taylor Swift- Love Story


In interviul pentru revista Entertainment Weekly, Kristen si Taylor au spus ca ar vrea sa participe la American Idol, cantand aceasta melodie.

3 ani de Twilight

Autoarea acestui post este TR de pe blog-ul pattzstewglobal.blogspot.com
Pe 25 februarie 2008, Catherine Hardwicke a strigat "Actiune!" pentru prima data pe platourile de filmare a unui film ce se credea ca va avea cateva incasari box-office si asta va fi tot. Acel film era "Twilight" iar 3 ani mai tarziu, oameni de peste tot din lume inca sunt incantati de orice are legatura cu Edward, Bella, Jacob, Lupii, familia Cullen si Volturii. 
Robert Pattinson si Kristen Stewart fac parte din acest fenomen si in acest moment se afla in Vancouver, filmand ultimele doua parti ale seriei, o "calatorie" ce a fost minunata pentru toti.
Sursa: TwiFans
RESTUL LA MAI MULT!

Preview: Interviu cu Rob pentru Vanity Fair (Italia) - mai 2011


"Nu stiu de ce, dar toate interviurile cu Robert Pattinson, sau cel putin majoritatea, incep cu o descriere a ceea ce poarta. Interviul meu nu este inca scris: va fi gata in Italia odata cu lansarea filmului sau, "Water for Elephants";  probabil in mai. Dar stiu ca atunci cand voi incepe sa-l scriu, nu voi spune nimic despre felul in care a fost imbracat. 
Dar de asemenea stiu ca in cazul lui Pattinson, chiar si cel mai mic detaliu conteaza pentru ca milioane de fete din intreaga lume, incepand cu 9 ani in sus, ar sacrifica mai mult de o unghie rupta pentru a vedea o noua stire despre el. Iata deci o mica descriere a look-ului lui Pattinson. Mai intai, locatia: un apartament de la etajul al doilea al hotelului Four Seasons din LA. Apoi, ora: in jur de 3 jumatate dupa-amiaza, si desi nu este primul interviul al lui pe ziua de azi, arata de parca de-abia s-a dat jos din pat. 
In final, apare el: Isi toarna o cana de cafea, "Trebuie sa me trezesc", se scuza. De fapt, chiar pare somnoros, insa ochii ii sunt foarte limpezi. Apoi se aseaza si isi pune picioarele langa masuta din fata scaunului. Poarta o pereche de blugi negri, destul de stramti, aratand putin pielea alba cu fire de par negre si rare dintre sosetele scurte (de asemenea, negre) si marginea pantalonilor. Este incaltat cu o pereche de papuci Dr. Martens, bineinteles, negri. Si pentru a completa tinuta, un tricou si o geaca ce par a fi vintage. Are pielea neteda. Oh, si buzele lui: jur ca nu am vazut buze atat de rosii la un barbat."

Sursa: robsessedpattinson.com
Traducerea: twilightloversromania

JD Pardo il va interpreta pe Nahuel!

Frumuselul acesta este JD Pardo, s-a nascut pe 07 septembrie 1980 în Panorama City, California şi il întruchipeazăin in "Breaking Dawn"pe Nahuel ( o fiinţă de 150 de ani jumătate om, jumătate vampir ca şi Renesmee. El demonstrează că fiinţele ca el nu prezintă nicio ameninţare şi Volturi sunt siliţi să plece, iar Edward şi Bella îşi câştigă dreptul la o existenţă tihnită alături de fiica lor.)

Sursa: twilightsaga.ro

Imagine noua pe site-ul oficial Cosmopolis

 
Pentru a vizita site-ul, accesati www.cosmopolisthefilm.com.
De asemenea, filmul are si pagina de facebook oficiala, pe care o puteti vedea aici.

Sursa: BH

Poze noi cu Kristen la conferinta de presa TYH

Au aparut cateva poze noi cu Kristen si Eddie Redmayne la conferinta de presa pentru filmul The Yellow Handkerchief. 
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa: BH