26.02.2011

3 ani de Twilight

Autoarea acestui post este TR de pe blog-ul pattzstewglobal.blogspot.com
Pe 25 februarie 2008, Catherine Hardwicke a strigat "Actiune!" pentru prima data pe platourile de filmare a unui film ce se credea ca va avea cateva incasari box-office si asta va fi tot. Acel film era "Twilight" iar 3 ani mai tarziu, oameni de peste tot din lume inca sunt incantati de orice are legatura cu Edward, Bella, Jacob, Lupii, familia Cullen si Volturii. 
Robert Pattinson si Kristen Stewart fac parte din acest fenomen si in acest moment se afla in Vancouver, filmand ultimele doua parti ale seriei, o "calatorie" ce a fost minunata pentru toti.
Sursa: TwiFans
RESTUL LA MAI MULT!
Multumita Twilight, actorilor li s-au deschis multe usi. Oameni care nu auzisera nimic despre ei au ajuns sa ii iubeasca ca pe propria familiei si sa adauge in colectia lor mai multe DVD-uri cu filmele in care acestia au mai jucat. 
Twilight a facut oameni de toate varstele sa citeasca iar filmele au prezentat formatii si muzica pe care multi nu le-ar fi ascultat daca nu erau incluse in soundtrack.
Copii, adolescenti, adulti si batrani au fost martorii povestii de dragoste dintre Bella si Edward, cat si dintre Rob si Kristen, mentinandu-si credinta ca exista dragoste adevarata in aceasta lume nebuna si incurcata in care traim.
Persoanele tinere au invatat de la personaje ca nu e nimic rau in a fi diferit. Nu trebuie sa stai alaturi de oameni populari pentru a fi cool si important. Poti fii tu insuti si sa ai prieteni care te iubesc pentru ceea ce esti. Este ok sa iti asumi riscuri si sa lupti pentru lucrurile in care crezi, si chiar daca vei intampina probleme in drumul tau, asculta-ti si nu renunta la visele tale.
 
Twilight a "afectat" fanii in diferite moduri. Pentru multi a adus vindecare, noi inceputuri, noi prietenii, dragoste, ras si o viziune mai optimista asupra vietii. De asemenea a avut un impact mare asupra economiei si a turismului in locurile in care s-au filmat filmele sau in orasul Forks. 
Nu totul a fost minunat si fantastic. Multi au criticat atat filmele, cat si actorii. Multi s-au intrebat daca acestia vor mai avea succes si daca vom mai auzi de ei dupa incheierea seriei Twilight. Au fost certuri intre fani din cauza parerilor diferite: care actori si personaje sunt mai bune. Constant, Robert si Kristen au fost analizati din punct de vedere al comportamentului, al limbajul trupului,al atitudinii fata de media, al stilului vestimentar, al felului cum vorbesc, zambesc sau nu zambesc, si al refuzului lor de a vorbi despre relatia dintre ei sau despre viata personala. Au fost intalniri obositoare cu fanii si fuga continua de paparazii. Unii fani o urasc pe Kristen si o ameninta doar pentru simplul fapt ca este cu Robert. 
Unii fani urasc alti fani care au ales sa creada in Robsten si sa sustina acest cuplu. 
Acum 3 ani, Robert si Kristen, impreuna cu ceilalti actori au adus la viata personajele ce vor continua sa ne fascineze si dupa ce se va striga si ultimul "Cut!". Cand creditele de final vor rula pentru ultima data, va fi trist si multi vom avea nevoie de servetele. Sunt recunoscatoare ca atat eu, cat si copiii mei am putut savura magia Twilight impreuna. Sunt incantata sa ii vad pe Robert, Kristen si restul cast-ului jucand in alte filme, insa Twilight va avea intotdeauna un loc special in inima mea.

Niciun comentariu: