28.02.2011

Zmeura de Aur si-a anuntat “castigatorii”

Cea de-a 31 editie a premiilor Zmeura de Aur (Golden Raspberries – Razzies) si-a desemnat in noaptea de 26 spre 27 februarie castigatorii, sau mai bine zis invinsii. Razzie Awards premiaza in fiecare an, cu o noapte inainte de decernarea premiilor Oscar, cele mai proaste filme si cele mai slabe interpretari ale anului, iar marele “castigator” din acest an a fost filmul “The Last Airbender”, regizat de M. Night Shyamalan, care a mers acasa cu premiile pentru cel mai prost film, regizor, scenariu, actor in rol secundar (Jackson Rathbone).
http://www.breakingdawnmovie.org/images/2010/12/jackson-rathbone-the-last-airbender-el-ultimo-maestro-del-aire-twilight-crepusculo-eclipse-sokka1.jpg
Singurul premiu “ruşions” al Twilight Saga a revenit peliculei prin Jackson Rathbourne, desemnat, şi pentru rolul din Ultimul Războinic al Aerului, ce mai prost actor în rol principal. Restul premiilor au mers către Ashton Kutcher şi Jessica Alba, a cărei prestaţie din aproape toate filmele în care a jucat anul trecut a fost considerată extrem de slabă.

Iata lista completa a “castigatorilor”:
Cel mai prost film
‘The Last Airbender’
Cel mai prost actor
Ashton Kutcher, ‘Killers’ si ‘Valentine’s Day’

Sursa: vampirescrib


Niciun comentariu: