26.02.2011

Preview: Interviu cu Rob pentru Vanity Fair (Italia) - mai 2011


"Nu stiu de ce, dar toate interviurile cu Robert Pattinson, sau cel putin majoritatea, incep cu o descriere a ceea ce poarta. Interviul meu nu este inca scris: va fi gata in Italia odata cu lansarea filmului sau, "Water for Elephants";  probabil in mai. Dar stiu ca atunci cand voi incepe sa-l scriu, nu voi spune nimic despre felul in care a fost imbracat. 
Dar de asemenea stiu ca in cazul lui Pattinson, chiar si cel mai mic detaliu conteaza pentru ca milioane de fete din intreaga lume, incepand cu 9 ani in sus, ar sacrifica mai mult de o unghie rupta pentru a vedea o noua stire despre el. Iata deci o mica descriere a look-ului lui Pattinson. Mai intai, locatia: un apartament de la etajul al doilea al hotelului Four Seasons din LA. Apoi, ora: in jur de 3 jumatate dupa-amiaza, si desi nu este primul interviul al lui pe ziua de azi, arata de parca de-abia s-a dat jos din pat. 
In final, apare el: Isi toarna o cana de cafea, "Trebuie sa me trezesc", se scuza. De fapt, chiar pare somnoros, insa ochii ii sunt foarte limpezi. Apoi se aseaza si isi pune picioarele langa masuta din fata scaunului. Poarta o pereche de blugi negri, destul de stramti, aratand putin pielea alba cu fire de par negre si rare dintre sosetele scurte (de asemenea, negre) si marginea pantalonilor. Este incaltat cu o pereche de papuci Dr. Martens, bineinteles, negri. Si pentru a completa tinuta, un tricou si o geaca ce par a fi vintage. Are pielea neteda. Oh, si buzele lui: jur ca nu am vazut buze atat de rosii la un barbat."

Sursa: robsessedpattinson.com
Traducerea: twilightloversromania

Niciun comentariu: