01.09.2012

Parintii lui Kristen divorteaza


La o luna dupa ce a recunoscut ca l-a inselat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman, vedeta seriei Twilight a primit inca o veste trista: mama sa Jules Stewart a decis sa divorteze de sotul ei. Parintii vedetei au decis sa puna capat casatoriei, dupa 27 de ani.


Conform celor de la TMZ, Jules Stewart ar fi depus deja actele de divort, motivul fiind "diferente ireconciliabile", cei doi fiind separati de pe 15 iunie 2012. Atat Jules cat si John Stewart lucreaza in industria filmului: mama lui Kristen este scenarista si regizoare si a colaborat o lunga perioada cu cei de la Fox, in timp ce tata ei este producator si regizor de teatru.

Ultimele saptamani au fost coplesitoare pentru Kristen, care a fost devastata de despartirea de iubitul ei, Robert Pattinson. Scandalul inca tine prima pagina a tabloidelor, iar apropiatii actritei sustin ca aceasta se simte vinovata si regreta ceea ce a facut: "Nu doarme, plange intr-una si spera sa fie iertata, regreta enorm gestul pe care l-a facut" au declarat surse pentru revista US Weekly.

Sursa: twilightsaga.ro

Niciun comentariu: