01.09.2012

Kristen Stewart traieste doar cu tigari si Red Bull


Actrita de 22 de ani e distrusa dupa despartirea de Robert Pattinson (26 de ani), colegul ei din saga "Amurg", si a ajuns sa traiasca doar dintr-o combinatie teribila de energizante si tigari, in urma rupturii, relateaza Showbizspy.com.

Stewart, care l-a inselat pe Rob cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Alba ca Zapada si Razboinicul vanator", in care a fost protagonista, a ajuns astfel sa-i ingrijoreze pe prietenii sai.

"E o epava emotionala si supravietuieste doar cu tigari, Red Bull fara zahar si ocazionala punga de chips-uri", a povestit un amic al vedetei.

"De fiecare data cand cineva o indeamna sa ia macar un castron mic de supa, Kristen ori sustine ca a mancat deja, ceea ce nu e adevarat, ori ca ii e greata si nu poate sa manance nimic", a adaugat acesta.

De cand cu despartirea, vedeta sta mai mult ascunsa. Si-a anulat prezenta la & MTV Video Music Awards, unde trebuia sa apara alaturi de Robert Pattonson si nu a aparut nici la premierea filmului sau, On the Road, la Londra,

Pe de alta parte, Robert Pattinson isi promoveaza cel mai nou film, Cosmopolis, dar refuza sistematic sa raspunda intrebarilor legate de Kristen.

Se pare ca despartirea nu e chiar atat de usoara, nici tradarea, nu?

Sursa: TvMania

Niciun comentariu: