30.07.2012

Robert Pattinson era pe punctul de-a o cere in casatorie pe Kristen Stewart


Mai exista cineva care nu stie ca Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson? Nici noi nu ne imaginam. Ceea ce stiu mai putini insa este ca Robert se pregatea sa o ceara in casatorie cand asta s-a intamplat.

Starul din Twilight era doar la cateva saptamani distanta de a-i cere mana partenerei sale de patru ani, dupa ce cei doi isi cumparasera deja o casa in valoare de 5 milioane de dolari in Los Angeles.

Si apoi... dezastrul a lovit, presa publicand fotografiile cu saruturile pasionale dintre Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders, alaturi de care actrita a lucrat la Snow White and the Huntsman.

"Robert spera sa se casatoreasca cu Kristen si facea pregatiri de a-i cere mana, inainte ca aceasta sa recunoasca ca l-a inselat. Robert credea ca vor locui impreuna in Los Angeles pentru o lunga perioada de timp", a declarat o sursa apropiata actorului.

Insa de cand a descoperit ca, in tot acest timp, Kristen nu prea punea mare valoare pe planurile lui de viitor, Robert este furios si s-a mutat din casa lor. Cei doi n-au mai vorbit de atunci, schimband doar sms-uri furibunde sau pasionale.

Din ce mai scriu tabloidele straine, aflam si ca Robert nu stie inca ce decizie sa ia; tocmai de aceea, isi doreste sa aiba o discutie ca de la barbat la barbat cu Rupert.

Credeti ca ii va folosi la ceva? Merita Kristen sa fie iertata? Mai are vreun viitor relatia? Voi ce parere aveti?

Sursa: Yahoo

Niciun comentariu: