30.07.2012

Relatia dintre Kristen si Rupert dura de luni de zile?

Kristen Stewart insela de luni de zile, sustine tabloidul britanic The People. Chiar daca actrita a spus ca a fost "o indiscretie de moment", articolul ziarului sustine ca "rude de-ale lui Rupert (Sanders) suspecteaza ca aventura a tinut mult mai mult".
De fapt, nu rude sustin asta, cifratele sotiei regizorului, Leopold Ross. Povestea din The People spune ca Leopold Ross crede ca "a inceput cam pe la jumatatea filmarilor si a tinut pana saptamana trecuta".

In primul rand, Gossip Cop NU scuza nicio infidelitate - fie ca-i vorba de saruturi, relatii sexuale sau "indiscretii de moment".
Inselatul e inselat, si este ceva GRESIT, ceva pentru care Stewart se simte "oribil".
Dar avand in vedere ca ei corecteaza zvonurile, iata ce e incorect si suspect la raportul din The People.
Leopold Ross n-a spus niciodata ca ar avea dovezi sau ca ar stii ca a inceput totul "pe la jumatatea filmarilor" filmului "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator".
Tabloidul se joaca cu mare grija cu cuvintele "suspecteaza" si "crede".
In plus,articolul din The People contine si o poza (cea de sus) cu Stewart si Sanders "aratand destul de comozi intr-un restaurant in Berlin pe 15 mai".
Dar ziarul manipuleaza situatia,scotand din poza,alti cativa oameni implicati in film.

Din nou,Gossip Cop NU scuza nicio infidelitate, dar surse sigure le-au spus ca nimic nu s-a intamplat in timpul filmarilor, iar aventura nu durase luni de zile.
Li s-a spus ca nu s-a intamplat doar o data, dar a fost "succint" si "de scurtă durată". 

Sursa: HerMothersEyes

Niciun comentariu: