05.12.2011

Robert Pattinson vorbeste despre Kristen, muzica, bebelusi & 'Breaking Dawn' pentru Capricho (Brazilia)


Robert Pattinson a venit la luxosul hotel Four Season din Beverly Hills, Los Angeles asa cum este el:  barba, blugi, tricou alb si sapca intoarsa cu fata la spate. Inainte de a incepe interviul, a trecut pe langa mine carand un pat pentru catel pe care l-a lasat in camera de la capatul holului unde era Bear. Da, cainele lui Rob il insoteste mereu la intalnirile de afaceri, inca de cand a fost adoptat, in timpul filmarilor la 'Breaking Dawn'.
 
Actorul englez s-a intors razand, fara sa ii pese ca eram acolo, vazand totul. Rob este mereu asa: un tip simplu, care se asigura ca este intotdeauna el insusi. In 4 ani de Twilight Saga, cel mai faimos actor din Hollywood nu a lasat faima sa i se urce la cap. Nu a fost implicat in scandaluri si nu ii place sa vorbeasca despre viata sa privata - chiar si relatia sa cu Kristen trece neobservata. Secretul lui Rob? Sa aiba familia si cei 'cativa prieteni apropiati' langa el. In acest interviu exclusiv pentru CAPRICHO, Robert Pattinson a mai vorbit si despre ce a simtit atunci cand se filma 'Breaking Dawn': spune ca s-a speriat doar in timpul scenei nuntii cand a vazut-o pe Kristen pasind spre altar, spre el, si ca a fost terifiant sa tina in brate un bebelus adevarat. Ah! Observati ce dragut vorbeste despre iubita sa.

Continuarea la Mai Mult.
Sursa: RobstenDreams & RP Life
Traducerea: TwilightLoversRomania


A fost cool sa te vedem vorbind portugheza...
Ma intreb ce au crezut fanii despre mine. Ei cred ca nu am vorbit bine... Sincer, eu doar repetam cuvintele pe care alti oameni mi le spuneau. (rade)

Ce ai simtit cand ai vazut-o pe Kristen imbracata in rochie de mireasa?
Arata minunat. Pentru mine, a fost o scena foarte simpla. Nu a trebuit sa ma ascund, asa cum a fost nevoita sa faca Kristen din cauza rochiei. Era foarte stresata, stand in casa, asteptand sa plece elicopterele paparazzilor. Eu am fost ok, pana am vazut-o pe ea venind spre mine. Cand i-am vazut privirea terifiata, mi-am dat seama ca e si scena mea, ca aveam si eu de facut ceva. (rade) Era momentul ca eu sa intru in panica. Dar a fost o scena frumoasa.

Si scena de sex? A fost dificil de filmat?
Nu. Asta a fost usor! (rade) Partea mai grea a fost ca, in filmele normale, cand faci o scena de dragoste, oamenii nu te preseaza prea mult pentru ca regizorul nu vrea sa intervina si sa isi spuna parerea. (rade) Dar in 'Breaking Dawn' a fost diferit, erau prea multe asteptari. Cum sa ii faci fericiti pe toti oamenii care au asteptat acest moment?

Crezi ca ai facut bine?
Cred ca toate meritele le are regizorul, Bill Condon. Pentru ca nu sunt prea multe variante de a filma o scena de sex draguta cu un PG-13. Nu poti arata prea mult. Nu poate fi 'completa', cu toata lumea dezbracata. (rade)

A existat ceva care ti-a facut viata mai usoara in acele momente?
De fapt, nimic nu a facut lucrurile mai putin ciudate. (rade) Erau trei barbati care sa rupa patul. Eu incercam sa filmez o scena de sex iar pe jos era intins un barbat urias care se uita la mine si imi spunea ce sa fac.

Care a fost atitudinea ta fata de Kristen?
Eram preocupat sa o protejez pentru ca, stii tu, in situatia asta, lucrurile sunt mai complicate. Dar pana la urma ea s-a simtit mai confortabil cu corpul ei decat am fost eu cu al meu. (rade)

Ti-a fost rusine sa fii dezbracat?
(rade) Incercam sa tin asternuturile astfel incat sa ne acopere in pauzele dintre scene. Dar a fost mai mult din cauza mea decat din cauza lui Kristen. (rade) Sa fiu judecat dupa felul in care arat este ingrozitor. Am evitat asta toata saga.


Ai mers la sala pentru a filma acele scene?
Da. Dar de indata ce am terminat de filmat si nu mai era nevoie de fiu dezbracat, nu am mai mers. (rade)

Scena nasterii este foarte dramatica. Cum a fost sa o filmezi?
Am citit scenariul si nu l-am inteles. Nu arata ca o scena din 'Twilight'. Sa o vad pe Bella aproape moarta si sa fac o cezariana cu gura. Mi-am zis 'Cum o sa filmeze asta?'

Si Kristen? A fost ok cu scena asta?
Este foarte atasata de rol si a fost foarte implicata in povestea Bellei. A fost foarte intensa in acea scena, si nu stiu, cred ca mi-a starnit cateva emotii. Pentru prima data de cand filmam saga am fost emotionat. Nu era alta cale sa filmam asta. Este o scene inspaimantatoare.

Taylor Lautner a spus ca Kristen arata foarte sexy ca vampir. E adevarat?
(rade) Bineinteles, o zeita sexy. Arata superb. A fost amuzant pentru ca Bella este tipul acela de fata care tot timpul se impiedica, iar apoi se transforma in aceasta femeie eleganta, ca o regina a vampirilor. Kristen a avut cea mai tare transformare!

Filmul te-a facut sa te gandesti ce fel de tata ai fi?
Nu m-am gandit niciodata la asta, dar in timpul celei de-a doua parti a filmului filmam cu bebelusi de 2-3 saptamani si eu eram ingrozit. Nu aveti idee ce mici sunt. (rade) Eram asa de speriat sa nu ii rup.

Vrei sa fii un tata tanar?
Cred ca ar fi frumos, pentru ca nu am prea multi prieteni. (rade) Scuze, nu am un frate mai mic, ideea mea despre copii este destul de imatura. (rade)

Cum ai defini dragostea?
Wow. (rade) Cred ca trebuie sa lasi persoana cu care esti sa fie ea insasi. Fiecare trebuie sa isi traiasca propria viata, dar cu sustinerea celuilalt. Si trebuie sa ai posibilitatea sa faci ce vrei. Asta este una dintre definitiile unui cuplu indragostit, pentru dragostea se refera si la multe alte lucruri.

Tu, Kris si Tay ati devenit cu adevarat prieteni?
Am trecut prin momentul acesta al carierei noastre impreuna. Este placut sa fiu inconjurat de persoane care trec prin acelasi lucru ca si mine. Este mai usor sa iti pastrezi ego-ul si sanatatea mentala sub control. De exemplu, oricare dintre noi l-am judeca pe celalalt daca s-ar schimba. Si faptul ca, dupa 5 filme, inca suntem prieteni este minunat. Am fost norocosi.

Cum ai descrie-o pe Kristen?
Este minunata. Ok, asta a fost aiurea. (rade) Este ambitioasa. Imi place determinarea ei obsesiva de a fi ea insasi. Este extraordinara. Ia prea in serios lucrurile pe care le spune, nu asa ca mine. (rade)

Ce ai invatat in acesti 4 ani de Twilight?
Importanta de a continua sa fiu cu picioarele pe pamant. De cand am devenit actor, am vazut persoane care, chiar si cu putina faima, au pierdut aceasta determinare. Dar asta nu s-a intamplat si cu majoritatea persoanelor cu care am lucrat in Twilight si in Harry Potter. Sa am familia si prietenii adevarati langa mine m-a ajutat enorm. Asta face diferenta in viata.

Acum 4 ani, erai socat de faima. Ce s-a schimbat?
Totul. Este ciudat sa fiu in centrul atentiei tot timpul. Te simti puternic si ca poti face tot ce iti doresti. Vrei sa iti aduci aminte de visele tale initiale pentru ca totul devine confuz si deformat cand ai un milion de oameni care iti spun ce sa faci. Simti ca esti judecat orice ai face. Inca mai cred in ceea ce credeam.

Ai renuntat la visul de a deveni muzician?
M-am oprit din a da concerte pentru ca cei care ar fi venit sa ma vada ar fi venit sa vada persoana faimoasa. Este mai placut sa le canti oamenilor care doar vor sa se distreze si carora nu le pasa cine sunt eu.

Dar inca te preocupa muzica?
Da. Am compus milioane de cantece. (rade) Cant la chitara, pian si violoncel.

Canti la pian in 'Breaking Dawn part.2', nu?
O invat pe Renesmee sa cante la pian. Este dragut. Am filmat scena asta cu o fetita de 4 ani care canta mai bine decat mine. (rade)


La 25 de ani, ce iti doresti de la viata?
Nu stiu, sa devin adult? Inca ma simt de parca as avea 12 ani. Sper sa ma maturizez. (rade)


imagebam.com imagebam.com imagebam.com