05.12.2011

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1, pentru a treia oara lider la box-office


Pentru a treia săptămână consecutiv The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 işi menţine primul loc in box-office-ul american, cu incasări de 16,9 milioane de dolari in această săptămană.

Succesul internaţional al peliculei este, de asemenea, copleşitor; a trecut de 550 de milioane de dolari incasări in toată lumea, oferindu-le astfel, se pare, un cadou de Crăciun in avans celor de la Summit Entertainment.

Potrivit BoxOfficeMojo, proiectul de suflet al lui Jason Segel, The Muppets, a pierdut definitiv şansa de a se clasa in topul preferinţelor spectatorilor de peste Ocean, incasările filmului ajungand in această săptămană la doar 11,2 milioane.

Hugo 3D, filmul lui Martin Scorsese, urcă două locuri şi ajunge pe trei, făcand rocadă cu Happy Feet 2. Cele două producţii au avut incasări de 7,6, respectiv 6 milioane de dolari. Pe patru rămane Arthur Christmas, cu 7,3 milioane de dolari.

Jack and Jill (5,5 milioane) aflat de acestă dată pe locul 6 in clasament, este urmat de The Descendants (5,2 milioane), Immortals (4,3 milioane), Tower Heist (4,1 milioane) şi Puss in Boots (3 milioane de dolari).

Sursa: twilightsaga.ro

Niciun comentariu: