31.03.2011

Robert Pattinson: "Twilight: Breaking Dawn" este un film horror


Actorul britanic Robert Pattinson a declarat ca urmatorul film din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn", are multe elemente care apartin genului horror, informeaza nme.com. 

Intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly, Robert Pattinson a declarat ca in noul film din seria "Twilight" se petrec "unele lucruri interesante si ciudate" si ca elementele ce alcatuiesc intriga filmului sunt "foarte, foarte, foarte ciudate".

"Este minunat. Pentru un film din genul Ťmainstreamť va fi vorba de cea mai intunecata intriga, care va iesi cu adevarat din tipare. Nu pot sa imi imaginez cum vor reusi sa obtina aprobarea pentru ca filmul sa poata fi vazut si de adolescenti sub 13 ani - decat poate daca vor taia si cenzura tot filmul", a declarat Pattinson.

Robert Pattinson va putea fi vazut in curand pe marile ecrane din Romania in lungmetrajul "Apa pentru elefanti/ Water For Elephants".

Primele trei lungmetraje din aceasta franciza de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, si "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obtinut impreuna incasari de 1,8 miliarde de dolari. 


Sursa: mediafax, twilightsaga.ro

Niciun comentariu: