31.03.2011

Robert Pattinson recunoaste ca din cauza lui merge prost promovarea pentru 'Bel Ami'

Filmul "Bel Ami" sta inca pe masa de montaj pentru ca producatorii se tem pentru soarta sa, in fata unui public obisnuit sa-l vada pe Robert Pattinson in "Twilight". Actorul-vedeta din saga cu vampiri si varcolaci apare in rolul principal din "Bel Ami" in cu totul alta postura, care ar putea indeparta fanii obisnuiti ca el sa fie "baiatul bun".

In "Beli Ami", drama ce ecranizeaza romanul cu acelasi nume scris de Guy de Maupassant, Pattinson e un afemeiat care isi face loc in ierarhia sociala a Parisului de secol 19, folosindu-se de meseria sa de jurnalist pentru a avea acces la femei bogate si sus-puse si a le seduce.

Filmarile s-au desfasurat in Marea Britanie si in Ungaria, la Budapesta si s-au incheiat in vara anului trecut. Filmul in care Pattinson joaca cu Uma Thurman, Christina Ricci si Kristen Scott Thomas ar fi trebuit sa se lanseze la sfarsitul anului 2010, dar nici acum nu are fixata premiera.

"Am urmat cuvantul cartii intocmai asa ca personajul personal e, in principiu, un om de rahat care, pana la urma, obtine tot ce vrea. De aceea filmul e greu de promovat, mai cu seama cu mine in rol principal. Producatorii isi fac griji ca toti se vor gandi ca personajul meu trebuie sa fie bun, trebuie sa fie dragut cu toate doamnele", a spus Pattinson, citat de Total Film.

Bel Ami insa e un badaran si un cinic fara regrete, iar actorul care l-a jucat a spus ca tocmai de aceea afost foarte distractiv sa-l joace. 


Sursa: Cinemarx, twilightsaga.ro

Niciun comentariu: