28.04.2010

Breaking Dawn se filmeaza in octombrie


Fani Twilight,fiti pregatiti sa va "infingeti coltii" in asta---Breaking Dawn,ultima parte din franciza devenita hit se va filma in octombrie!Christian Serratos,care o interpreteaza pe Angela,a declarat acest lucru zilele trecute
Pana acum nu am avut parte de nicio confirmare stabila sau oficiala in legatura cu o eventuala ecranizare a celui de-al patrulea volum.
Se crede ca romanul de 754 de pagini va fi impartit in doua parti,la fel cum s-a procedat si cu ultimul film din ciclul Harry Potter,si deasemenea se mai spera ca regizorul Chris Weitz se va reintoarce pe platourile de filmare ale seriei Amurg.
Chiar daca colegii de filmari ai actritei Serratos ,Gil Birmingham, Daniel Cudmore si Booboo Stewart au ramas pana acum reticenti in privinta dezvaluirii vreunui detaliu,totusi cateva vorbe s-au scapat.
"Nu s-a spus nimic pana acum" a declarat BooBoo Stewart,la care Serratos a raspuns rapid:"Ba nu e asa.Este vorba de luna Octombrie".Birmingham,cel care il joaca pe tatal lui Jacob,a incercat sa dreaga greseala facuta,glumind in felul urmator:
"Am fi putut sa va spunem,dar ulterior ar fi trebuit sa va ucidem"

Niciun comentariu: