28.07.2012

Robert Pattinson vrea o discutie “de la barbat la barbat” cu regizorul cu care a fost inselat. Vezi ce i-a spus lui Kristen Stewart imediat dupa ce a aflat de relatie

Tanarul actor este “devastat” si nu este inca pregatit sa aiba o discutie serioasa cu iubita lui, Kristen Stewart, dar insista ca vrea o discutie intre patru ochi cu Rupert Sanders, regizorul cu care a fost inselat.
Robert Pattinson vrea o discutie  de la barbat la barbat  cu regizorul cu care a fost inselat. Vezi ce i-a spus lui Kristen Stewart imediat dupa ce a aflat de relatie
“Rob vrea o discutie de la barbat la barbat cu Rupert, ca sa inteleaga exact ce s-a intamplat intre el si Kristen”, a spus o sursa din anturajul lui pentru site-ul Radar Online.

“Kristen i-a tradat deja increderea inselandu-l, asa ca nu poate fi sigur ca ea ii va spune adevarul despre ce s-a intamplat intre ea si Rupert. Rupert, pe de alta parte, are o sotie si o familie de salvat, asa ca Rob simte ca ar fi mai cinstit cu el.”

Sursa din anturajul starului din “Twilight” a mai spus ca Robert se simte dublu inselat, pentru ca a avut incredere in regizor, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la “Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”, pe cand isi vizita iubita.

“Rob a trecut prin etapele tipice prin care trece un barbat cand afla ca a fost inselat. A fost ranit si cu inima franta, apoi furios si enervat, acum vrea doar raspunsuri. Vrea sa stie exact ce s-a intamplat, cat de departe s-a ajuns si de cate ori s-au intalnit, astfel incat sa-si dea seama daca poate trece peste asta sau nu.”

Un alt apropiat al tanarului actor a declarat pentru ziarul “Mirror” ca Rob a fost cel care i-a cerut lui Kristen sa-si ceara scuze in public si ca ea a acceptat.

“Robert voia ca oamenii sa stie ca el nu facuse nimic gresit si ca ea si-a batut joc de el fata de toata lumea. Inca nu-si poate da seama de ce l-a inselat. Kristen il implora pentru o a doua sansa. Robert e nehotarat.”

Se pare ca cei doi au avut o singura conversatie telefonica dupa ce pozele cu Kristen si regizorul Rupert Sanders sarutandu-se au fost date publicitatii.

Potrivit unui prieten al actorului, Rob i-ar fi spus lui Kristen doar atat: “M-ai umilit total. Toata increderea a disparut.”

Intre timp, Robert Pattinson si-a facut bagajele si s-a mutat din casa din LA in care locuia cu Kristen Stewart.

Sursa: perfecte.ro

Niciun comentariu: