27.07.2012

Pozele cu Kristen & Rupert Sanders nu sunt reale! Mai multe argumente ca a fost doar o minciuna!

1) Masina nu e acceasi. Dupa cum vedeti masina din prima poza are argintiu, in timp ce masina care ii apartine lui Kristen este complet neagra.
 

2) Ce se intampla cu piciorul lui Kristen? Greseala de Photoshop...

3)Pozitia capului lui Kristen nu se schimba deloc. Mai mult, cei care au editat pozele i-au uitat o parte din capul lui Rupert... in pom.
 

4) Papucii lui Rupert... Ni se par cunoscuti nu-i asa? Da! Pentru ca sunt exact ca ai lui Rob!

5) Si geaca...
 

6) Analizand capul lui Rupert va veti da seama ca este mult prea mic in comparatie cu corpul. Iar in partea unde este parul se vede un alt fundal.
 

7) Recunoasteti picioarele alea? Iar pozitia... este in genul lui Rob. Si degetele, mainile? Nu le recunoasteti? Dar spatele? Si apoi, inaltimile lor...
 
8)Kristen are in mana sapca lui Rob si poarta inelul si medalionul de la Rob. Serios acum, daca isi insela iubitul, nu ar fi purtat chestiile astea.

9) Cand paparazzi fac poze, ele apar imediat, in cateva ore sunt peste tot pe internet. Iar aceste "poze", in care Kristen il inseala pe Rob, nu au aparut decat dupa muulte zile de cand au fost facute. De ce? Pentru ca au avut nevoie de timp ca sa le photoshopeze!

10) De ce l-ar insela Kristen pe Rob in public? Se holbeaza pur si simplu la camera si nu se ascunde. Daca era cu Rupert, ar fi facut orice sa se ascunda. Dar daca era cu Rob, pur si simplu nu i-ar fi pasat. Si, Rupert e mai in varsta decat ea, e insurat, are copii... Come on!

11) La o zi dupa ce se presupune ca l-a inselat pe Rob, au mers impreuna la Teen Choice Awards. Au venit impreuna, purtand amandoi albastru. Erau ca intotdeauna in micul lor Robsten Bubble.

#AlwaysSupportingKristen
Sursa: ohmykristenstew.tumblr.com

Niciun comentariu: