29.06.2012

Poza noua cu Kristen + interviu despre parfumul 'Balenciaga'

Kristen si creatorul Balenciaga, Nicolas Ghesquire.

Kristen este imaginea noului parfum Balenciaga, Florabotanica, care urmeaza sa fie lansat in luna septembrie.
"In mod normal, doresti sa porti un parfum pentru a mirosi atractiv" spune Kristen Stewart, aflata la hotelul Le Bristol din Paris, purtand un top Balenciaga, pantaloni scurti si tocuri. "Este o idee matura, luand in considerare ce fel de adolescenta am fost eu. Nu am fost genul care poarta parfumul mamei si care incearca sa fie sexy. Eu ieseam in oras cu fratii mei si faceam chiar opusul. Sunt norocoasa ca imi place acest parfum pentru ca as fi facut orice fel de colaborare cu ei [Balenciaga si designerul Ncolas Gesquiere]. Si sunt o mincinoasa ingrozitoare".
Stewart spune ca a fost usurata cand a mirosit pentru prima data parfumul Florabotanica. "E ceva natural la el. E foarte viu. Cred ca, din punctul de vedere al unei persoane tinere care il poarta - mai ales ca eu nu am folosit vreun parfum pana acum - te face sa te gandesti si sa spui "Wow, uita-te la mine!".
Sa lucreze cu Ghesquière a fost ca "soarta",a spus ea.Designerul a observat-o pe Stewart in "Panic Room" si intr-o recenta sedinta foto pt revista Interview. "Imi aduc aminte ca ma gandeam,'Wow,mi-ar place sa colaborez cu ea intr-o zi'. E asa de Balenciaga",spune Ghesquière.

Cat despre Kristen,ea se simte "norocoasa" si "chiar incantata" de acest proiect.
"Chiar daca,da,este o reclama,iar noi vindem un parfum - nu vreau sa sun pretentioasa - dar vreau sa iau parte la acest proiect de arta",a spus ea."Vreau sa fiu pe langa Nicolas cand se bucura de vreun material.Vreau sa-i vad fata cand ma vede imbracand o rochie".

Florabotanica este al doilea parfum important la care a lucrat Ghesquière,dupa Balenciaga Paris,ce-a fost lansat in 2010. Pentru noul proiect,directorii de la Coty Inc. i-au cerut sa aleaga haine din colectia lui Balenciaga si sa aiba in minte un model tanar. In 2008,Ghesquière a creat o colectie de implica flori "dragute" si "neastamparate".Ideea a evoluat in prelevarea de probe din acea gradina.

"E mai mult o povestire,o fantezie",spune el."Deci cand m-am gandit la parfum si acel personaj care ar vizita gradina,m-am gandit ca Kristen ar putea fi frumusetea perfecta si personalitatea perfecta care sa reprezinta asta".

Platoul pentru sedinta foto a fost decorat cu sculpturi de metal 3D,pentru a arata ca elementele unei schite florale pe care Ghesquière a facut-o acum cativa ani.
"Realitatea pare artificiala",spune Ghesquière."Eu cred ca a fost destul de interesanta". Pozata de Steven Meisel, Stewart poarta o rochie din colectia florala - sta dreapta si cu mainile in buzunare.

"Eu cred ca pozitia a fost intr-un fel perfecta pentru reclama.De obicei cand se filmeaza o reclama pt un parfum,trebuie sa stai ceva in genul",spune Stewart,demonstrand o pozitie intinsa,senzuala pe canapea."Cand am stat prima data acolo, 'Ok,vrei sa arat formele rochiei?Vrei sa stau asa? Asa?' Iar ei imi spuneau,'Doar stai confortabil'. "

Nu s-a jucat niciun rol."Am observat ca atunci cand esti la o sedinta foto buna,descoperi ceva in tine,ceva nou,de care nu stiai",spune Stewart."Exista anumite calitati ale anumitor haine,sau anumite ambiante si anumite persoane,care aduc la suprafata ceva ce poate fi suprinzator.Dar asta nu inseamna ca nu sunt autentice".

Lui Stewart i-a placut ce-a purtat in "On The Road"."Totul....a fost ales cu grija",spune Stewart."Danny Glicker a creat hainele pentru acel film".
Acum,urmeaza rolul principal in "Cali",regizat de Nick Cassavetes.Ea a explicat ca este vorba despre un cuplu "care se implica cu niste oameni foarte ciudati,se distrug complet si intra in acea lume si incearca sa supravietuiasca.Seamana cu "Grindhouse' - extrem in fiecare sens."

Pentru a se pregati fizic pentru acest rol,Stewart se va bronza si isi va vopsi parul blond."O sa arat ca o striparita.O sa arat ca un star porno".
Stewart de asemenea va trebui sa intre in mintea personajului."Daca nu stii de ce cineva e asa cum e,atunci joci doar o caricatura a unei fete",explica ea."Deci daca vine vorba de vreo scena emotionanta sau ceva de genul,eu nu vreau sa mint."

Sursa: Robstenation, HerMothersEyes, Twilight Lovers Romania

Niciun comentariu: