06.04.2012

"The Hunger Games", mai bun decat "Twilight Saga: Breaking Dawn"

  
"The Hunger Games" are toate şansele sa cucereasca lumea, dupa ce în primul weekend de la lansare s-a clasat pe locul trei în topul filmelor cu cele mai mari incasari.

“The Hunger Games” este acum pe locul trei în topul celor mai bine vândute filme din toate timpurile. Pelicula a avut încasări de 155 de milioane de dolari în primul weekend, ceea ce este un record pentru un film non-sequel, lansat în alt sezon decât vara.

Singurele filme care au avut încasări mai mari au fost “The Dark Night” şi “Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2”, lansate în 2008, respectiv 2011, însă acestea au fost sequel-uri.

Astfel, “The Hunger Games” a reuşit să bată la încasări mult aşteptatul “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1”, penultima pelicula din seria “Twilight”, pe care milioane de fani au aştepta-o cu sufletul la gură.

“The Hunger Games”, cu Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth, are la bază un best-seller pentru tineri scris de Suzanne Collins şi este prima parte a unei trilogii, care promite să fie la fel de palpitantă ca şi “Twilight”. Probabil că unul din avantajele noului film este acela că se adresează cinefililor de ambele sexe, în timp ce povestea de dragoste cu vampiri a cucerit mai ales adolescentele.

Sursa: unica.ro

Niciun comentariu: