28.03.2012

'Fifty Shades of Grey' - un nou film cu Rob si Kristen?


Hollywood Life: Fifty Shades of Grey, un fanfic devenit roman inspirat de 'Twilight', va deveni film. Deadline.com informeaza ca  Universal si Focus Features au obtinut drepturile de ecranizare a romanului pentru 5 milioane de dolari. Acum ca stim ca va aparea pe marile ecrane, este timpul sa ne intrebam cine va fi in rolurile principale. Si bineinteles, credem ca Robert Pattinson si Kristen Stewart ar fi perfecti!
Fifty Shades of Grey este povestea miliardarului Christian Grey si proaspata absolventa de facultate Anastasia Steele care se indragostesc, chiar daca Christian doreste ca Ana sa-i fie supusa intr-o relatie in care se combina sclavia, disciplina, dominanta, supunerea si sado-masochismul.
Oricum, romanul erotic a debutat ca o prezentare pentru adulti a unui univers alternativ 'Twilight', Edward fiind miliardarul si Bella fiind tanara Anastasia. Insa numele au fost schimbate atunci cand a fost publicata. Si chiar daca Fifty Shades este lipsita de vampiri si varcolaci, fanii vor observa asemanarile dintre cele doua povesti- inclusiv familia adoptiva a lui Christian si prietenul cel mai bun al Anastasiei, Jose.
Din moment ce Rob nu are nimic planificat in viitorul apropiat iar fanii ar fi incantati sa ii vada pe el si Kristen in scene fierbinti de dragoste noi credem ca cei doi ar trebui sa se gandeasca la aceste roluri.
Aici puteti vota daca v-ar placea ca Rob si Kristen sa joace in acest film. 

Sursa: Hollywood Life

Niciun comentariu: