30.09.2011

Taylor Lautner si Lily Collins – despartiti, dar impreuna la premiera filmului "Abduction"

Desi englezoaica Lily Collins (22 ani) si nord-americanul Taylor Lautner (19 ani) nu au recunoscut niciodata deschis ca formeaza un cuplu in viata reala, iar purtatorii lor de cuvant nu au confirmat ca intre cei doi tineri s-ar fi infiripat o idila pe platourile de filmare ale thriller-ului "Abduction", jurnalistii de monden au fost convinsi de faptul ca actorii traiesc o poveste de dragoste in afara studioului, iar atmosfera glaciala instaurata intre ei pe data de 15 septembrie, la premiera din Los Angeles, a alimentat speculatiile potrivit carora s-ar fi despartit cu numai o saptamana inainte, la initiativa lui Taylor Lautner.

Divergentele si animozitatea dintre cei doi fosti iubiti au fost remarcate si de catre invitatii prezenti la petrecerea organizata dupa proiectia filmului, un martor ocular declarandu-le editorilor de la US Weekly ca Taylor si Lily nu au ramas in relatii prietenesti dupa separare si fac fata cu dificultate chinului de a participa impreuna la activitatile de promovare a thriller-ului in care au detinut rolurile principale: "A fost o ruptura initiata de Taylor. La petrecerea ocazionata de premiera filmului Abduction a fost stanjenitor. Cei doi abia au schimbat cateva cuvinte unul cu celalalt".

Pentru premiera europeana de la Londra din data de 26 septembrie, Taylor Lautner si Lily Collins au decis sa adopte un comportament profesional ireprosabil si sa lase deoparte neintelegerile din viata lor personala, pozand zambitori pe covorul rosu, cu bratele infasurate reciproc pe dupa talie si lasand impresia ca sunt din nou relaxati unul in compania altuia.

Fiica celebrului muzician britanic Phil Collins, care le-a marturisit jurnalistilor de la Daily Mail ca ii place sa cante, dar prefera totusi actoria, a optat pentru un look de inspiratie rock, imbracand la premiera londoneza a filmului "Abduction" o rochie scurta de culoare neagra, cu insertii din piele neagra pe corset, pe care a accesorizat-o cu pantofi negri decupati la varf si cu tocuri foarte inalte si un clutch negru.

Taylor Lautner a imbracat un costum negru elegant si un tricou alb si a infruntat curajos ploaia pentru a acorda autografe si pentru a se fotografia cu sutele de fani pe care i-a castigat interpretand rolul varcolacului Jacob Black in franciza "The Twilight Saga".

Sursa: www.cinemarx.ro, everythinglilycollins

Niciun comentariu: