28.06.2011

Interviu cu Kellan Lutz la Ryan Seacrest + trailer nou 'Immortals'

  http://www3.pictures.zimbio.com/fp/Kellan+Lutz+2011+MTV+Movie+Awards+Arrivals+P-owq4ufd5Ml.jpg
Kellan Lutz a fost sunat in direct pe postul de radio de catre Ryan Seacrest ieri seara pentru a discuta despre noul sau film, 'Immortals, despre cum a reusit sa obtina un corp ca al unui zeu grecesc si daca va fi sau nu invitat la nunta colegei sale din 'Twilight', Nikki Reed. 
La inceputul lunii, Nikki Reed si fostul concurent la 'American Idol', Paul McDonald si-au anuntat logodna, insa a primit oare Kellan invitatia la nunta? 
''Nu am mai vazut-o pe Nikki atat de fericita si ne-am apropiat mult de-a lungul acestor filme. Sunt foarte fericit pentru ea. Este frumos sa vezi, mai ales la Hollywood, acea fericire reala si draguta si la fel si nunta. Sper ca sunt invitat!'' a declarat Kellan.
Cand a fost intrebat despre viata lui in plan sentimental, mai ales despre relatia sa cu AnnaLynne McCord, Kellan a raspuns: ''Suntem amandoi ocupati si ne concentram pe munca.''. Doamnelor, se pare ca Kellan este singur!
Concentrat pe munca, Kellan se afla acum in New York pentru a filma 'Syrup' iar de curand a terminat de filmat 'Immortals'.
La Mai Mult puteti vedea intregul interviu si un nou trailer 'Immortals'.




Niciun comentariu: