28.06.2011

'The Host' are data de lansare

 Se pare ca pelicula ce are la baza cartea scrisa de Stephenie Meyer se va lansa pe 29 martie 2013.
Daca nu ati citit cartea inca, o puteti comanda de aici.
http://shaukisbookcase.files.wordpress.com/2009/03/thehost.jpg
O mare parte din omenire a cedat. Când Melanie, unul dintre putinii oameni salbatici în viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfârsitul.Wanderer, sufletul invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea în corpul unui om: emotiile covârsitoare, multitudinea de simturi, memoriile prea clare.
Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului refuza sa renunte la posesiunile mintii ei. Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând sa descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenti.
În schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre barbatul pe care îl iubeste Jared, un om care înca îsi duce traiul în clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie,Wanderer începe sa tânjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre însarcinarile ei.
Când fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie în aliate, ele se pregatesc sa plece în cautarea omului pe care ambele îl iubesc, cautare ce se dovedeste a fi periculoasa si nesigura. Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne ofera un roman de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce înseamna sa fii om. 


Sursa: librariabucuresti.com

Niciun comentariu: