28.06.2011

Guri Weinberg ne spune o poveste amuzanta de pe platourile de filmare BD

http://www.twilightbritneyfan.com/wp-content/uploads/2011/04/guri2.jpg
Cand filmezi 5 luni in aceeasi locatie,iti cam vine sa inventezi mici glume, catastrofe si pozne.De exemplu,ceea ce a inceput ca 3 actori obositi prostindu-se in timpul cumparaturilor s-a transformat intr-un joc intre mine, Lee Pace si Christian Camargo unde oricare dintre noi,la orice moment l-am pocni pe altul in barba cat de tare putem.
Dar asta ramana pentru alta postare.

Cei care ma urmaresc pe Twitter stiu ce exista un joc in prezent numit GFYS - inceput de Charley Bewley,care a fost rapid urmat de Daniel Cudmore, Patrick Brennan si Toni Trucks in campania GFYS Guri Weinberg. Bewley si Brennan au renuntat,Cudmore conduce si Trucks o duce bine in continuare. Hey Cudmore si Trucks ... daca cititi asta ... postare asta o sa contina numele vostru si GFYS,asa ca o sa apareti la Google Search in curand! Se numeste GFYS 2.0 .

Dar CE e GFYS?

Continuarea la Mai Mult.
Sursa si traducerea: HerMothersEyes


GFYS a inceput intr-o zi cand Noel si cu mine ne intorceam la trailere noastre dupa o zi lunga de munca. Fiecare aveam cate o jumatate din trailer si usile erau la capete opuse. In timp ce ne deschideam usile,eu am strigat la el,

"Hey, Noel..."
El se uita la mine serios ."Da?"
Eu calm ii spun, "Go f*** yourself."

Dupa privirea lui socata,eu am intrat in camera mea si am inchis usa.Recunosc,radeam prea tare.Expresia fetei lui era de nepretuit.

Apoi,un A.D. bate la usa mea.Cand un A.D. e la usa,de obicei inseamna ca suntem chemati pe platouri.Eu mai am sa-mi pun costumatia si este o rece zi de iarna in Baton Rouge,asa ca ia vreo 2 minute sa ma pregatesc. Intr-un final deschid usa. A.D. -ul se uita la mine,zambeste si spune dulce,

"Um, Guri? De fapt n-avem nevoie de tine pe platouri. Noel doar are nevoie sa te duci sa te f***." Si il pot auzi pe Noel razand alaturi,atat de tare incat credeam ca o sa se inece.

De aici, dupa cum va puteti imagina,cast-ul si echipa au auzit de jocul GFYS si imediat s-au adaptat.Acest joc GFYS a fost jucat in multe feluri zilnic - erau multe combinatii intre actori,echipa,staff-ul hotelului si ocazitional trecatori inocenti. Sunt cu TOTII amuzanti.Si totusi...nu va pot spune decat o poveste GFYS pentru a putea prinde GUSTUL acestui joc ridicol.

Deci,inapoi la aceeasi zi rece,ploioasa pe platourile de filmare,unde a inceput totul.Noel trimite un A.D. la mine ca sa-mi zica GFYS,rade ca un criminal in serie si eu cred ... ca asta e sfarsitul. Dar Noel profita PREA mult.Asa ca el continua sa trimita A.D. la usa mea. La fiecare 5 minute , cineva imi spune GFYS. A fost o zi LUNGA. Ma intorc la hotel,ma pregatesc de culcare si un bilet imi intra pe sub usa.De obicei,este vreo factura,asa ca o iau. In loc de o factura,scria ,"Dle Weinberg ... va rog GFYS. Va multumesc". In timp ce eu ma uit la asta,suna telefonul din camera. Raspund si este Toni Trucks cu o voce deghizata,dandu-se drept cineva de la receptie. Astept sa inceapa.

"Da...Dle Weinberg...noi doar vroiam sa ne asiguram ca v-ati primit factura si v-ati ***. "

Mai tarziu,primesc un mesaj de la un A.D. Mesajul spunea, "Guri ... programul tau s-a schimbat cu dute sa te *** ."

Oh,nu ,Noel n-a facut asta...

Ajung pe platouri ziua urmatoare si dau peste Bill Bannerman, co-producatorul nostru.

"Hey Bill ... am nevoie de o favoare.Am nevoie sa te duci la Noel si sa ii spui 'Go f*** yourself' ."
"Guri,care-i toata faza asta cu 'Go f*** yourself' ? Aud pe toata lumea facand asta."

Asa ca ii explic. El e TOTAL interesat si crede ca e destul de amuzant ,asa ca cheama un asistent [P.A.].

"Adu-l pe Noel Fisher. Trebuie sa vorbesc cu el." Ea alearga sa-l gaseasca pe Noel,putin nedumerita. Eu sunt in al 9-lea cer.Incep sa merg spre usa scenei,destul de departe ca el sa nu banuiasca ,destul de aproape sa-i vad fata.Noel vine repede,aranjandu-si costumatia in timp ce merge.Pare emotionat. Ma vede.

"Hey. Tocmai am fost chemat la Bill. Stii despre ce e vorba?"
"Noel. De unde sa stiu eu? Mie nu-mi spune nimic."
El da din cap,se uita in directia lui Bill si porneste.Eu raman langa usa ca sa-i vad expresia fetei.
"Hey, vroiai sa ma vezi?"
"Oh,da, Uite ce e, Noel...go f*** yourself".

Expresia lui Noel - de nepretuit.

Deci,sunt pe set ,imi iau niste apa din cooler.Suntem intr-o mica pauza si majoritatea cast-ului si echipei este aici. Pe scena exista un microfon pentru regizor sau pentru A.D. sa vorbeasca cu lumea din spatele monitoarelor.In timp ce-mi luam apa,aud o voce inceata...

“Hey ... Guri...”

Acum,suna ca Wyck Godfrey,producatorul nostru. Ma intorc ca sa vad sursa vocii ,ca fel ca restul actorilor.

“Da, Guri...aici...go f*** yourself ”

Bine jucat, Noel,gandesc eu.
Deci,ce puteam face? Trebuia sa vorbesc cu Kristen,apoi cu Rob sa aranjez GFYS spontane de la fiecare pentru a accentua restul zilei pt Noel.Ei au fost de acord.Si totusi,inainte sa-mi dau seama, Rob a terminat pe ziua respectiva si eu cred ca a uitat. In timp ce el se indreapta spre trailer,

“Noel. Go f*** yourself”. Spune Rob simplu. Noel se uita la el o secunda,uimit ca a auzit ce a auzit. Noel se uita la mine.

“Nu-mi vine sa cred ca ai facut asta. Dragut”,spune el.
“Mersi,omule”,ii raspund eu.Dar inca n-a auzit-o de la Kristen. SI acum sunt chemati inapoi la filmari...

Imediat ce ajung acolo, Kristen este PREGATITA sa faca chestia asta cu Noel.Se tot uita la mine cand el nu era cu privirea spre noi,si mima, “Acum?” Eu ii spun ,”Nu inca”. Ea se tot uita la mine, “Acum”,si eu tot continuam “Nu inca. Rob tocmai a facut-o”.

Si eu ma gandesc,ea CHIAR vrea sa-i spuna lui Noel sa se ***.O fi enervat-o in vreun fel?!? Urmeaza o mica pauza ,dupa care toti ne intoarcem.In afara de Kristen. Ma uit dupa un A.D.

“Unde-i Kristen?”
“Oh,ea a terminat”

NU-I DE MIRARE ca vroia sa o faca asa de repede. La naiba.

Acum,o persoana sanatoasa la cap ar si renuntat. Eu,pe de alta parte am pastrat restul pentru Canada.

In Canada,ma duc la Peter Facinelli.
Peter asteapta pana in momentul de dinainte sa se strige ‘actiune’. Se uita la Noel si spune,
“Hey, Noel. Go f*** yourself” Apoi Bill striga ‘actiune’. Reactia lui Noel? Inca o privire de nepretuit.

Asa ca,dupa aia ma duc la Bill Condon.Ati ghicit...si el era complet de acord.
Bill asteapta pana filmam o scena in care sunt intr-o pozitie cam incomoda.El vine ,se uita la noi si intreaba,
“Guri,este ok?”
Eu raspund,”Sunt ok, Bill. Mersi”
Apoi se uita la Noel.” Noel ... ti-e frig? Pari înfrigurat”.
Noel se uita la el si spune.”Ca tot aduci vorba Bill,este putin...”
Bill il intrerupe.”Da? Go f*** yourself”.
Noel. A. Ramas. Fara. Cuvinte.OH! Ce bucurie....dar n-am terminat.El CREDE ca am terminat,dar nu.
Vreau sa zic,as fi incheiat daca n-as fi fost un COPIL,dar sunt,asa ca ... m-am dus la Stephenie.

Sunt plin de încredere in timp ce ma apropii de Stephenie. Noi ne intelegeam bine inca din prima zi si stiu ca o sa fie de acord.

“Stephenie,am nevoie de o favoare.Te rog spune-i lui Noel ‘Go f*** yourself’ ”.

Liniste. Ea se holbeaza la mine si eu incep sa cred ca am cam intrecut masura. Acum ma gandesc cat mai e pana Stefan o sa fie scos din film.

“Nu pot folosi cuvantul cu “f” “,spune ea.OMG e tot ceea ce gandesc. DOAR asta e problema ei ?!?
“Stephenie....inlocuieste cuvantul cu e”f” cu oricare altul.Crede-ma... O SA INTELEAGA EL.”
“As fi ok cu asta...si ce ar fi chiar amuzant? Daca ...” , si incepe sa descrie diferite jocuri GFYS pentru diferiti oameni implicati in BD.Creativitatea ei n-avea limite si ajunge sa spun ca Stephenie este CEA MAI TARE femeie si un GENIU !!!!!

Evident, Stephenie s-a descurcat de minune si Noel era socat de ce facut ca sa obtin victoria GFYS.

Cel mai probabil, nu vom termina jocul asta NICIODATA.Acum,stiu ca fanii Twilight vor profita de orice ocazie sa le spuna actorilor GFYS. Dar va avertizez,S-AR PUTEA sa suna putin diferit venind de la un strain decat de la un coleg,asa ca fiti pregatiti pentru niste reactii socate daca va decideti sa faceti asta.Deci,oricat m-a amuza idea ca cast-ului sa i se strige GFYS de la fanii din toata lumea,n-ar fi asa de intelept in practica.

As vrea sa le spun cu dragoste,respect si admiratie celor care ma urmaresc pe Twitter si s-au implicat in exceptionalul nostru joc juvenil .... GFYS :)

Niciun comentariu: