26.05.2011

Kristen Stewart - De la couture la casual

Kristen a ales o rochie lunga Oscar de la Renta pentru premiera New Moon in 2009, dupa care a pozat cu iubitul Robert Pattinson la petrecere intr-un tricou,hanorac si o jacheta de piele.
Kristen la premiera "Remember Me" de pe 1 martie 2010. A pastrat tricoul si jacheta de piele la petrecere,dar a schimbat pantalonii si pantofii cu blugi si tenisi.
 Sursa: HerMothersEyes.blogspot.com
Kristen Stewart si-a aratat picioarele la premiera The Runaways intr-o rochie mini roz ; mai tarziu in acea seara era cu prietenii Taylor Lautner si Dakota Fanning,purtand blugi si adidasi.
Kristen Stewart si Robert Pattinson la premiera si petrecerea Eclipse din 24 iunie 2010. Kristen a renuntat la rochia mini alba Elie Saab,pentru obisnuitii blugi.
Kristen Stewart la o ecranizare The Twilight Saga:Eclipse in New York City,purtand o rochie Roland Mouret si pantofi Louboutin. Mai tarziu in acea seara ea purta un tricou NYC.
Kristen Stewart s-a prezentat la premiera Welcome to the Riley's [18 oct 2010] intr-o rochie Valentino si pantofi Brian Atwood ,dupa care a parasit petrecerea purtand tricou,camasa in carouri si blugi.
Kristen Stewart a purtat o minunata rochie Proenza Schouler la Gala Costume Institute [2 mai 2011]. Mai tarziu arata la fel de frumoasa in tenisii ei preferati si blugi. 


Niciun comentariu: