03.05.2011

Chris Hemsworth, vanatorul lui Kristen Stewart in Albă ca Zăpada?

 http://www.femalefirst.co.uk/image-library/port/376/c/chris-hemsworth-photoshoot7.jpg
Producţie a studiourilor Universal, The Snow White and the Hunstman, nu a avut dificultăţi în a-şi găsi actriţele din rolurile cheie – Kristen Stewart, Albă ca Zăpada, iar Charlize Theron, Regina cea Rea - însă nici unul dintre actorii aleşi pentru rolul Vânătorului nu a rămas ataşat proiectului. 
Conform Entertainment Weekly, „Zeul Tunetului”, Chris Hemsworth, este acum curtat de producători pentru acest rol.  După ce Johnny Depp, Tom Hardy, Michael Fassbender, Viggo Mortensen şi Hugh Jackman au spus pas ofertei Universal, iată că starul australian, care a început săptămâna trecută filmările la The Avengers, ar putea fi mentorul frumoasei prinţese din filmul regizat de Rupert Sanders.  
Cum The Snow White and The Huntsman nu va începe producţia mai devreme de cea de-a doua jumătate a anului, Hemsworth ar putea face loc, fără probleme, şi acestei pelicule în programul său de lucru.  Lansarea filmului va avea loc în decembrie 2012, însă pe tânărul actor îl vom vedea în Thor, care va apărea în cinematografele din ţară pe 6 mai. 

Sursa: vampirescrib

Un comentariu:

Christina Lin spunea...

mi se pare mie sau devine suspecta faza cu rochia lunga la MET Gala? Kristen a avut o rochie lunga , Ashley pe care nu prea o vezi cu aceste gen de rochii lafel , iar Dakota m-a socat ...De la rochile peste genunchi acum lunga?! E ceva ciudat la mijloc sau pura coincidenta?