21.04.2011

Robert Pattinson încheie capitolul “Twilight”: “Ma simt ca dupa o despartire. Imi iubesc personajul si o sa imi fie dor de el."

Robert Pattinson încheie capitolul “Twilight” din viaţa sa, odată cu terminarea filmărilor la “Breaking Dawn”, însă deschide un nou capitol cu rolul lui Jacob din filmul “Water for Elephants”, conform unui interviu acordat celor de la The Chicago Sun-Times.  Actorul a mai vorbit despre scenele din noul film "Breaking Dawn: partea a doua" şi despre ce simte odată ce filmările pentru ultima parte din trilogia Twilight se vor încheia. El a declarat ca se simte ca dupa o despartire de o persoana iubita, la finalizarea filmarilor pentru “Saga Amurg”, joi, 14 aprilie.
New pictures of Robert Pattinson as Edward Cullen  Breaking Dawn - twilight-series photo
Actorul a admis ca nu i-a fost usor sa plece de pe platouri si sa renunte la personajul sau, vampirul Edward Cullen, dupa atatia ani in care a jucat acest rol.  “Ma simt ca dupa o despartire. Imi iubesc personajul si o sa imi fie dor de el. Prefer sa ma gandesc la finalizarea acestei francize ca la momentul in care parasesti scoala. A fost ca in ultima zi de liceu”, a spus Robert Pattinson.  Pe de alta parte, vedeta a recunoscut ca nu ii vor lipsi lentilele de contact pe care le purta ca sa obtina privirea de vampir.  “O sa fiu foarte bucuros ca nu va mai fi nevoie sa port lentilele de contact sau sa folosesc machiajul acela sclipitor. Totusi, asta a fost toata viata mea de la 20 de ani si nu imi doresc sa fi fost altfel. Este minunat. Pentru un film din genul 'mainstream' va fi vorba de cea mai întunecată intrigă, care va ieşi cu adevărat din tipare. Nu pot să îmi imaginez cum vor reuşi să obţină aprobarea pentru ca filmul să poată fi văzut şi de adolescenţi sub 13 ani - decât poate dacă vor tăia şi cenzura tot filmul”, a mai marturisit vedeta.  In ceea ce priveste viitorul sau si posibilitatea de a deveni tata, Pattinson a spus: “Mi-ar placea sa am o familie. Poate candva in viitor”.
Una dintre cele mai intense scene din film va fi cea în care Edward Cullen, personajul jucat de Pattinson, o va transforma pe Bella în vampir. "A fost o nebunie. A fost o scenă destul de dramatică pentru mine ca actor şi, sincer, oribilă din punct de vedere emoţional pentru mine. Edward a încercat, pentru foarte mult timp, să nu o transforme pe Bella în vampir şi acum… Ei bine, este foarte trist. El (Edward) simte că o dezamăgeşte.”, a spus Pattinson despre scenă.

Sursa: vampirescrib
http://3.bp.blogspot.com/-UVRFwDa6Uvg/Ta52F-a_mbI/AAAAAAAAAY4/dRo-GKGYRdo/s640/RobertPattinsonEllen.jpg
Robert Pattinson a povestit o amintire dureroasa de pe vremea cand era elev in emisiunea Ellen DeGeneres, in care personajul negativ este o profesoara severa care i-a marcat existenta.  
Prezent la show-ul american pentru a promova cel mai nou film in care joaca, Water For Elephants, Robert si-a amintit ca dragostea lui pentru animale l-a costat mult cand era inca in scoala.  Incercand sa salveze melcii cu care se bateau colegii de clasa in pauze, Pattinson a fost pedepsit de profesoara pentru ca incerca sa salveze creaturile din mainile copiilor obraznici:  `Toata lumea arunca melci in ceilalti si eu doar voiam sa-i salvez. Nu numai ca am avut probleme din aceasta cauza, am primit si suspendare. E o lectie de viata asta, 'niciodata nu incerca sa faci o fapta buna'`, a povestit afectat actorul.  Robert facuse un mic `adapost` pentru melcii torturati in spatele clasei, insa profesoara nu a fost acord cu masura lui altruista:  `Mi-a confiscat si colectia mea de carduri Trumps si i le-a dat baiatului ei...am vazut-o la el un an mai tarziu. Fiul acesteia era un idiot, nici macar nu le constientiza valoarea. Nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar este una din putinele amintiri pe care le mai am din copilarie`, a conchis Pattinson.

Cuplul din Twilight  Kristen Stewart si Robert Pattinson si-au facut de cap la premiera filmului Apa pentru elefanti.  Dupa petrecerea de la finalul premierei de dumnica din New York cei doi au oferit un moment tandru in masina unde au fost pozati in timp ce sa sarutau patimas. Robert Pattinson spune despre el ca poate fi romantic si ca ii place sa fie indragostit, insa acesta nu vrea sa recunoasca public faptul ca are o relatie cu co-starul din ,,Twilight", Kristen Stewart.
 http://www.agentiadepresamondena.com/wp-content/uploads/2011/04/425.robsten.lc.0418111.jpg
Intrebat daca este romantic, el a raspuns: ,,Cred ca sunt, atunci cand plac pe cineva. Imi place sa fiu indragostit si cred ca sunt destul de sensibil la astfel de lucruri. Este important sa pastrezi un aer misterios, insa viata mea personala nu trebuie sa intereseze pe nimeni. Viaţa mea intimă este doar a mea. Nu am vorbit niciodată despre flirturile mele şi nu sunt adeptul legăturilor scurte şi legăturilor amoroase superficiale.  Nu vorbesc despre relaţiile mele cu femeile ce-mi sunt prietene, şi nici despre Kristen Stewart - o actriţă pe care o admir pentru că este reală. Chimia dintre mine şi ea m-a ajutat în rolul din «Twilight».  Nu las oamenii să-mi pozeze casele închiriate din New York şi Londra. Când sunt în Los Angeles stau la hotel».  «Pur şi simplu aşa sunt eu - nu sunt interesat de relaţiile casual, am nevoie să cunosc o persoană. Îmi doresc o familie şi doi sau trei copii. Uneori mi-aş dori să vorbesc cu animalele decât cu oamenii care susţin că mă cunosc doar din filmele pe are le fac»"  
Rob se bucura de atentia sexului feminin, chiar daca este sau nu cu Kristen. Fanii lui, cel putin, il adora! Actorul spune ca a invatat cum sa se descurce cu fanii inca de la experienta pe care a avut-o cu Pierce Brosnan, dupa filmul ,,Remember me". ,,Am fost intr-un restaurant si toti oamenii se uitau dupa noi. Pierce s-a prezentat si dadea mana cu fiecare persoana care se uita la el. Cred ca acest lucru este minunat, deoarece nu trebuie sa te trateze nimeni ca si cum ai fi un punct de atractie. Acest lucru ii face pe oameni sa se convinga ca suntem oameni normali, draguti.", a declarat el pentru DailyMail.

Un comentariu:

Violeta spunea...

Se pare ca este un tanar cu picioarele pe pamant desi a jucat un personaj fantastic( cel mai renumit rol al sau pana acum).