10.01.2011

Barfa zilei: Robert Pattinson, parasit de iubita

Dezamăgire mare pentru fanii seriei „Twilight”. Kristen Stewart s-a despărţit de Robert Pattinson după nenumărate încercări de împăcare. 
http://cdn04.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/01/robert-pattinson-kristen-stewart-taylor-lautner-2011-pca-01062011-26-430x294.jpg
Potrivit unei reviste de scandal din Marea Britanie, cei doi actori ar fi renunţat la relaţie pe motiv că nu se mai suportă. Surse din anturajul celor doi, citate de revista „Britain’s Look”, au declarat că Robert ar fi fost părăsit de Kristen pentru că artista îşi doreşte să experimenteze o altfel de relaţie. Aceleaşi surse au adăugat că actriţa se simte presată de Robert, fiindu-i tot mai greu să păstreze chiar şi o relaţie de prietenie.  Dar problemele nu se opresc aici. Scenele în care ar fi trebuit să se comporte ca într-o căsnicie alături de Robert au obosit-o foarte mult pe Kristen, care a decis să spună stop relaţiei cu celebrul vampir.
„Kristen a încercat să păstreze relaţia pe linia de plutire până la terminarea filmărilor pentru ce-a de-a treia parte a filmului “Twilight”. Acum însă au rămas doar la stadiul de colegi de platou”, a spus una dintre sursele citate de „Britain’s Look”. 
 
Sursa: vampirescrib

2 comentarii:

*Avatar* spunea...

eu nu cred asta
si peste 2 zile sa anunte ca sunt impreuna, ar fi ceva......
sunt sigura ca nu s-au despartit

*Avatar* spunea...

am mai auzit ca s-au logodit in aceeasi seara in care a aparut revista cu zvonul ca"s-au despartit"