29.01.2011

Andrea Gabriel (Kebi) despre Breaking Dawn

Andrea Gabriel, actrita care joaca rolul lui Kebi (din familia vampirilor egipteni), a dat un interviu pentru HitRockBottom, in care a vorbit despre filmarile Breaking Dawn.

Cum a fost la filmari? Ce ti-a placut cel mai mult la rolul tau de vampir?
Andrea:
[rade] A fost foarte distractiv. Actorii formeaza un grup minunat, foarte diversificat. Fiecare dintre noi e unic dar ne simtim apropiati pentru ca suntem cu totii plecati de acasa, iar familiile, locuintele si animalele noastre de casa sunt foarte departe. Asa ca parca am fi intr-o tabara. Iar partea mea preferata din rolul de vampir este...sa fiu rea!

Te-ai inteles bine cu colegii? A fost usor? Au fost amuzanti?
Andrea: [rade] Da...da...si da. [rade] Ma distrez copios. Si toata lumea e amuzanta. Unii dintre ei sunt foarte inteligenti si radem foarte mult. Facem intre noi glume cu vampiri.

Ce parere ai despre Mackenzie Foy?
Andrea: Oh, e minunata. Foarte inteligenta si precoce, dar nu la modul laudaros ca alti copii actori. Se vede ca e desteapta pentru varsta ei. Si se plange mai putin decat oricare dintre actorii de pe platou. Adultii tind sa se planga mai mult decat ea. Ea are o atitudine pozitiva intotdeauna. E minunata si foarte draguta. Cand o sa creasca o sa franga inimi.

Avand in vedere ca cei din echipa de filmare se cunoasteau deja de mult timp, ti-ai facut griji ca esti nou-venita printre ei?
Andrea: Pai da. Ei sunt deja apropiati si m-am simtit ca si cum as fi venit la o scoala noua sau la un serviciu nou. Dar am mai aparut episodic in diverse productii, deci stiu cum este. De obicei lumea este foarte ospitaliera cu nou-venitii. E un proces indelungat, deci trebuie sa te obisnuiesti cu cei din jurul tau ca sa devii parte din gasca. 

Sursa: StiriTwilight

Niciun comentariu: