30.10.2010

Robert Pattinson organizeaza o petrecere fabuloasa de Halloween

Robert Pattinson a cheltuit 30.000 lire pe o petrecere de Halloween pentru colegii sai din "The Twilight Saga: Breaking Dawn".
http://robertpattinsonwho.com/wp-content/uploads/2009/04/robert-pattinson-vman-9.jpg Actorul britanic a hotarat sa nu se dea in laturi de la nicio cheltuiala, pentru a organiza o petrecere nemaipomenita, colegilor sai din "The Twilight Saga: Breaking Dawn" in acest weekend.  Acestia vor avea parte de o serie de costume fantomatice concepute de catre designeri special pentru ei.  O sursa a declarat pentru Daily Star: "Rob organizeaza o seara nemaipomenita pentru a sarbatori Halloween-ul si crede ca va fi super amuzant ca ei sa poarte costume infricosatoare." 
A luat chiar legatura cu mai multi designeri care sa produca sau sa gaseasca cele mai haioase costume de Halloween. Actorul insusi si-a achizitionat deja un costum si va intra, pentru o seara, in pielea “tatalui vampirilor, Dracula. " Echipa abia astepta momentul, iar Rob stie cat de mult indragesc acestia Halloween-ul, asa ca si-a dat silinta sa iasa nemaipomenit."  
"A rugat o serie de designeri pe care ii cunoaste sa faca costume speciale invitatilor sai."  
Se zvoneste ca Pattinson intentioneaza sa se deghizeze in Dracula si a pregatit un cadou special pentru iubita sa Kristen Stewart, pentru a celebra aceasta zi.  "Rob a cumparat un inel vintage cu o inima rosie pentru Kristen. Planuieste sa i-l ofere inainte de inceperea petrecerii."
 
vampirescrib

Niciun comentariu: