28.11.2009

Edward si Bella au stralucit la premiera Saga Amurg: Luna Noua


Publicul prezent la premiera de gala a filmului Saga Amurg: Luna Noua de joi, 26 noiembrie, de la CinemaPRO a fost placut impresionant de prezenta pe covorul rosu a indragitelor personaje: Edward, Bella, Rosalie, Alice si Jacob.

O multime impresionanta de fani au venit sa vizioneze mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg, la premiera de gala, fanele pozandu-se alaturi de versiunea autohtona a celebrului Edward Cullent, Robert Marinescu, castigatorul ,,Concursului National de Sosii Saga Amurg: Luna Noua”.

Fericitii castigatori au fost premiati de Cornel Ilie (VUNK), vedeta tinand sa-i felicite si sa le acorde pachetul special Saga Amurg, care consta in: cartile seriei, DVD-ul Amurg si CD-ul cu coloana sonora Luna Noua, precum si obiecte promotionale Luna Noua direct de la producatorul filmului, Summit Entertainment, aduse in Romania exclusiv pentru fanii Twilight de catre distribuitorul roman, MediaPro Distribution: genti, pixuri, brelocuri, dar si postere si invitatii la film.

La eveniment, alaturi de Cornel Ilie (VUNK) au mai participat: Magda Palimariu, Majda, Piticu (Simplu), Raluca Tataru, Irina Antonie, Adina Galupa si Radu Valcan.

MediaPro Distribution lanseaza Saga Amurg: Luna Noua, din 27 noiembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Starplex, Cityplex, Cinema City (Cluj, Iasi, Timisoara, Pitesti, Bacau, Cotroceni), Odeon Cineplex (Cluj) si Lotus (Oradea).


Intrati aici sa vedeti poze.

Niciun comentariu: