31.03.2012

Kristen vorbeste despre "Fifty Shades of Grey" in EW


Din Entertainment Weekly - 6 aprilie,2012 : De cand Fifty Shades a aparut ca fanfic Twilight,cred ca va intrebati ce are Kristen de spus."E amuzant - am auzit despre asta ieri",spune ea."Rob [Pattinson] si Wyck [Godfrey],producatorul nostru,vorbeau despre asta!Am auzit ca e chiar sexy - foarte excitant" Oare o va citi? "Oh da!"

image hostimage host image host image host image host image host image host image host 
Sursa: HerMothersEyes

Peter Facinelli a divortat oficial de Jennie Garth


Peter Facinelli a completat actele de divort, iar Gossip Cop poate confirma asta.
Facinelli mentioneaza "probleme ireconciliabile" in actele semnate miercuri la Curtea Supremă Los Angeles County.
Cei doi s-au casatorit in 2001 si au 3 fiice impreuna.
In aceleasi acte si Peter cere custodia fetelor. "Data despartirii" trecuta in acte este 1 ianuarie 2012.
Facinelli si Garth au negat zvonurile conform carora infidelitatea a fost motivul despartirii lor!

Sursa: HerMothersEyes

Tweets: Rob & Kristen la concertul Johnny Flynn aseara in Los Angeles

Se pare ca Rob si Kristen au fost aseara la concertul lui  Johnny Flynn la Hotel Cafe in LA. Sunt multe tweet-uri care confirma acest lucru si care descriu ce s-a intamplat, inclusiv un sarut :) 


 
Altele la Mai Mult.
Sursa: BH

Clipuri noi BTS din SWATH


 
Sursa: BH

'Bel Ami' are site oficial

Puteti vedea aici site-ul iar aici pagina oficiala de facebook. 
 
Sursa: BH

Kellan Lutz in LA (28.03)

Sursa: BH

Trailer german 'LOL' cu Ashley Greene (scene noi)

 
Sursa: BH

Kellan & Sharni Vinson la inaugurarea clubului Marquee in Sidney (30.03)

Sursa: BH

Poza noua cu Ashley la filmarile 'Americana' (29.03)

Sursa: BH

Poza noua cu Taylor si Joel Courtney

Sursa: BH

Ashley Greene @ Macy’s Herald Square pt DKNY (29.03)


Sursa: BH

Still din 'Cosmopolis' in HQ

Sursa: BH

Poster 'Bel Ami' in SUA

Sursa: BH

Video: Jackson & Ashley repetand coregrafia pentru dansul de la nunta

 
Sursa: BH

Kristen Stewart va merge la Kids Choice Awards!

Maine la gala de decernare a premiilor Kids Choice o vom vedea si pe Kristen, alaturi de Taylor.  
Sursa: BH
 

Lista cu data de lansare SWATH

Romania- 1 iunie 2012 
Sursa: BH

Kellan & Sharni Vinson au ajuns in Sidney (29.03)

image host image host
Sursa: BH

Ashley fotografiata de Norman Jean Roy

Sursa: BH

Still nou din 'Cosmopolis' in HQ

La Mai Mult puteti vedea still-urile cu celelalte personaje.
Sursa: BH

Still nou din SWATH in Empire Magazine

Sursa: BH

Florence & The Machine pe soundtrack-ul SWATH

  
Snow White and The Huntsman se lanseaza pe 1 iunie insa MTV a dezvaluit ca Florence & The Machine se afla pe coloana sonora. Mai sus aveti un video cu melodia 'Breath of Life'.
Sursa: BH

Outtakes cu Dakota Fanning din Wonderland Magazine

Sursa: BH

Outtakes cu Xavier Samuel fotografiat de Max Doyle

image host image host image host
Sursa: BH

Outtakes cu Ashley pentru Lucky Magazine

Sursa: BH

28.03.2012

Kristen Stewart abia asteapta sa vada "The Hunger Games"


Kristen Stewart a devenit vedetă peste noapte odată cu distribuirea ei în rolul principal feminin din franciza Twilight așa că știe exact ce îi așteaptă pe trio-ul de actori principali din The Hunger Games: Jennifer Lawrence, 21, Liam Hemsworth, 22 și Josh Hutcherson, 19.

Devine nebunesc și imediat îți pui întrebarea: Voi fi în stare să îi fac față? E ceva ce îmi doresc? E atât de evident că niciunul dintre ei nu a semnat pentru a apărea în următoarea franciză de senzație și cred că aceasta e cea mai frumoasă cale să vezi cum ceva crește sub ochii tăi.

Kristen, care urmează să apară pe 1 iunie în Snow White and the Huntsman și încheie socotelile cu franciza Twilight anul acesta în noiembrie, s-a declarat foarte entuziasmată să-i vadă pe cei trei tineri actori în prima parte a trilogiei The Hunger Games, bazată pe romanele scrise de Suzanne Collins.

De când a semnat pentru rolul protagonistei Katniss Everdeen, Jennifer Lawrence a fost comparată deseori cu Kristen Stewart. Chiar dacă sunt prezentate de presă ca rivale, Jennifer tratează aceste comparații cu mult umor: "I-am scris un email pentru că a apărut un articol mare legat de rivalitatea dintre Twilight si Hunger Games. Și nu ne-am mai întâlnit și nici n-am mai vorbit până acum. Sunt atâtea citate false de-ale mele care sunt de-a dreptul hilare. I-am scris în email că abia aștept să văd ce mai dezvăluie acest scandal."

Spre surprinderea lui Jennifer, Stewart i-a răspuns foarte rapid: "E ok. Bine ai venit în lumea noastră unde tot ce zici este transformat în altceva."
 
Sursa: twilightsaga.ro

Daniel Radcliffe: "Robert Pattinson e sexy"


Pe frumuşelul Robert Pattinson îl plac atât femei cât şi bărbaţi. Recent, actorul Daniel Radcliffe a declarat despre colegul său de breaslă că este foarte... sexy.

Actorul brtanic care i-a dat viaţă celebrului Harry Potter nu se consideră foarte atrăgător şi crede că nu s-ar putea compara nicicând cu Robert Pattinson. "E sexy şi e de-ajuns să arunce o privire pentru a le face pe fete să-i cadă la picioare", a spus Daniel despre actorul din seria Twilight.

Recent, Daniel Radcliffe a mai făcut o declaraţie şocantă. Actorul a spus plin de sinceritate: "A avut o perioadă proastă. Nu vreau să intru în detalii, dar a existat o perioadă în viaţa mea când beam în fiecare noapte. Pot să vă arăt scene în Harry Potter în care eram pur şi simplu dus".

Sursa: Libertatea.ro

Kristen Stewart, cadou de 50 de mii de lire pentru Robert Pattinson


Kristen Stewart (21 de ani) i-a făcut cadou un pian de 50 de mii de lire sterline (60 de mii de euro) lui Robert Pattinson (25 de ani) cu ocazia aniversării a trei ani de relaţie, anunţă femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: "Kristen vroia să-i facă o surpriză mare pentru aniversarea lor. Robert cântă la pian de când era copil, acesta fiind modul său de a refugia de lumea showbiz-ului, paparazzi şi fani. Este terapia lui când vrea să fie singur, să gândească, să devină emoţional şi creativ. Kristen a căutat un pian în magazinele din Los Angeles. Se sfătuieşte de câteva luni cu alţi muzicieni. Robert îşi dorea un pian Steinway, aşa că i-a cumpărat unul. A cheltuit 50 de mii de lire sterline, fiind convinsă că o să-i placă".

Robert Pattinson şi Kristen Stewart îi interpretează pe vampirii Edward şi, respectiv, Bella în „Zori de Zi – Partea II, al 5-lea şi ultimul film din „Saga Amurg”, care va avea premiera în această toamnă.

Sursa: Revista TvMania

Poza noua cu Bella si mama sa

Aceasta este o scena,care nu a mai ajuns in film,dar o veti gasi pe dvd-ul Zori de Zi partea1.
Sursa: twilightsaga.ro

Robert Pattinson: "Cred ca joc un star de reality show"


Actorul pe care "Saga Amurg" l-a făcut celebru dezvăluie cum a pregătit rolul din cel mai recent film al său, "Bel Ami", şi asemănările care există între Georges şi jurnaliştii din prezent. "Bel Ami" este noua ecranizare a romanului scris de Guy de Maupassant, povestea unui tânăr care reuşeşte câştige puterea în Franţa prin manipularea soţiilor celor mai influenţi oameni din Paris.

Când ai citit scenariul, ce anume ai descoperit că ai în comun cu Georges din "Bel Ami"?
Robert Pattinson: Am citit scenariul cu mult timp în urmă, când eram mai tânăr. Cred că m-am mai schimbat între timp. Primul lucru care mi-a plăcut şi la care m-am putut raporta este credinţa mea că întreaga energie a unui individ nu se poate reduce doar la obţinerea unui simplu obiectiv. Singurele momente în care Georges se mobilizează să facă ceva sunt atunci când cineva îl desconsideră.

Pentru cea mai mică insultă ar fi capabil să dezlănţuie o energie imensă. Cam aşa eram şi eu acum câţiva ani (râde). Dacă eram insultat eram capabil să mă las antrenat în jocul acesta al egoului chiar şi 10 ani, numai să demonstrez ceva. Asta e partea pe care am înţeles-o la Georges.

Este Georges un personaj interesant de interpretat?
Da, pentru că structura filmului, şi în special a personajului Georges, e aproape unică în proiectele de azi. Se întâmplă atât de rar să întâlneşti pe cineva, un personaj în cazul de faţă, care nu regretă absolut nimic din ceea ce face.

În mod normal, filmele transmit mesaje educative, însă aici îl observi pe Georges cum îi trădează constant pe toţi şi este încontinuu recompensat pentru asta. Partea asta a fost chiar distractiv de interpretat. Georges nu e chiar jurnalist sadea

Cum ţi s-a părut, în contextul asemănării situaţiei din "Bel Ami" cu cea din media de astăzi, perspectiva personajului tău?
E chiar amuzant cum subiectele din presă de atunci, din 1885, sunt, dacă nu similare, poate chiar identice cu cele din presa de scandal de acum. Schimbi doar numele şi ajungi fix la acelaşi lucru.

Eu nu-l văd chiar ca pe un jurnalist pe Georges, ci mai mult ca pe starul unui reality show. E genul de job care i-a adus bani, faimă şi o reputaţie, fără să facă mai nimic, pentru că era capabil să se ascundă destul de bine. Trebuie să recunosc că nu aveam experienţa interpretării unui astfel de jurnalist, ca Georges.

Georges pare să suprime cam orice formă de emoţie …
Cred că el e de fapt incredibil de sensibil, însă extrem de egoist. E lipsit de orice urmă de empatie, este gelos pe succesul altora, însă poate simţi cam orice. Încearcă, şi chiar reuşeşte, să se raporteze la tot ce se întâmplă în jurul său. Crede că toată lumea vrea să-l provoace cumva, să-l insulte constant, e de-a dreptul obsedat de propria- i persoană.

După ce ai cunoscut succesul cu "Saga Amurg", ce iei în calcul înainte de a accepta un nou proiect?
Cred că iau în calcul responsabilitatea pe care o implică fiecare rol, cu toate că nu e necesar să ofer ceva mai mult decât să dau tot ce am mai bun de fiecare dată. Cucereşti publicul prin lucrurile pe care le faci, aşa că cel mai mare deserviciu este să-l alimentezi mereu cu acelaşi tip de proiecte, doar ca să le iei oamenilor banii.

Dacă publicul e interesat de ceea ce faci şi încerci să îi oferi proiecte cât mai interesante, e minunat să-l convingi să te urmărească din "Saga Amurg" în "Bel Ami". E un film pe care am considerat că e necesar să-l vadă şi aici cred eu că intervine responsabilitatea mea faţă de fani.


Sursa: evz.ro, fmerob.tumblr.com