28.02.2012

MediaPro Distribution prezinta Bel Ami, din 2 martie la cinema


MediaPro Distribution prezinta Bel Ami, din 2 martie la cinema. O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustreaza periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900. Din 2 martie, filmul intra in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.

Dupa multe episoade in care George isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc ii mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Din 2 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane Bel Ami, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Sursa: twilightsaga.ro

Outtakes promotionale SWATH cu Kristen Stewart

Sursa: Robstenation

Outtakes noi cu Kristen Stewart pentru Glamour UK


Sursa: BH

Nikki Reed iesind de la sala (27.02)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
Sursa: BH

Poze noi/vechi cu Taylor pentru The Couriermail (2011)

Sursa: BH

Poze noi/vechi cu Taylor pentru Teen Vogue (2009)

image host
image host image host  
Sursa: BH

Taylor Lautner in parodia premiilor Oscar la Jimmy Kimmel Show

 
Sursa: BH

Seara Oscarurilor pentru Mackenzie Foy

Mackenzie si colegele din 'The Warren Files', care filmeaza pentru aceasta pelicula in North Carolina, au dat o mica petrecere in seara premiilor Oscar.
image host image host 
Sursa: BH

2 clip-uri noi cu Rob la Berlin



 
Sursa: BH

Peter Facinelli @ Mercedes-Benz Oscar Viewing Party

Sursa: BH

Maggie Grace @ Elton John Academy Awards Viewing Party

image host 
Sursa: BH

Kellan Lutz @ BWD Oscar Benefit For The Unlikely Heroes Mission

image host image host
Sursa: BH

Poze noi cu Ashley pentru Mark Cosmetics

image host image host image host image host image host image host
Sursa: BH

Taylor semnand autografe in LA (24.02)

 
Sursa: BH

Kellan in Beverly Hills (25.02)

Sursa: BH

25.02.2012

Poze: Rob & Kristen plecand de la petrecerea pre-Oscar

Sursa: Robstenation

Christina Ricci a dezvaluit ca Robert Pattinson va aparea gol in majoritatea scenelor din noul lor film "Bel Ami"


Actrita a declarat ca fanii Twilight nu vor fi dezamagiti de prestatia lui Pattinson din aceasta drama.

"Veti fi surprinsi de aparitiile lui Rob din acest film", a dezvaluit ea pentru The Mirror. "Apare gol in cea mai mare parte a timpului."

Actrita in varsta de 32 de ani a adaugat ca nu a avut rezerve cu privire la scenele ei nud. "Am fost destul de relaxata. Sunt foarte mandra de mine si de corpul meu", a explicat ea.

"La fel ca majoritatea femeilor, am zile proaste, dar incerc sa mananc sanatos si sa trec peste, acesta este secretul meu."

Christina Ricci a recunoscut ca Pattinson saruta foarte bine. Filmul "Bel Ami", in care joaca, de asemenea, Kristin Scott Thomas si Uma Thurman, va fi lansat in Statele Unite si in Romania pe 2 martie. 

Sursa: digitalspy.co.uk via filmsi.ro

Primul clip de pe platourile de filmare 'The Host'

 
Sursa: HerMothersEyes

Puteti vota la Kids Choice Awards!

A inceput votarea la premiile Kids Choice Awards 2010. Kristen, Taylor si Twilight sunt nominalizati pentru:
  • Favorite Movie Actress- Kristen Stewart 
  • Favorite Buttkicker- Taylor Lautner
  • Favorite Book- Twilight Series 
Puteti vota aici zilnic.  


Rob & Kristen au fost vazuti azi-noapte la o petrecere pre-Oscar

Duminica are loc gala de decernare a premiilor Oscar iar cu aceasta ocazie au loc diverse petreceri. Azi noapte, Rob si Kristen au fost vazuti la una dintre petreceri. Din pacate, acest lucru nu confirma faptul ca vor prezenti si la ceremonia de duminica.


 
Se pare ca si Taylor a mers la o petrecere:
 
Sursa: BH

Tinsel Korey & Gil Birmingham @ GBK’s Oscars Gift Lounge 2012

image host image host image host
Sursa: BH