31.03.2011

EXCLUSIV!!! CATEVA POZE DIN SCENENELE DIN LUNA DE MIERE DIN BREAKING DAWN

 SPOILERS!! 
POZELE LA MAI MULT!
ENJOY!


Sursa: robsessedpattinson.com
Din pacate, nu avem dreptul de a posta aceste poze, ele fiind practic "furate" de la Summit. Totusi, le  puteti vedea pe toate intr-un colaj. 

Anna Kendrick la lansarea unui nou magazin Vivienne Westwood

  
Sursa: LunaNuevaMeyer

Taylor iesind de la un restaurant din Vancouver

Photobucket
 
Sursa: LunaNuevaMeyer

BTS 'Water for Elephants' la ET

 
Sursa: hermotherseyes

BTS: Ashley Greene pentru Glamour

 
Sursa: hermotherseyes

Robert Pattinson: "Twilight: Breaking Dawn" este un film horror


Actorul britanic Robert Pattinson a declarat ca urmatorul film din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn", are multe elemente care apartin genului horror, informeaza nme.com. 

Intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly, Robert Pattinson a declarat ca in noul film din seria "Twilight" se petrec "unele lucruri interesante si ciudate" si ca elementele ce alcatuiesc intriga filmului sunt "foarte, foarte, foarte ciudate".

"Este minunat. Pentru un film din genul Ťmainstreamť va fi vorba de cea mai intunecata intriga, care va iesi cu adevarat din tipare. Nu pot sa imi imaginez cum vor reusi sa obtina aprobarea pentru ca filmul sa poata fi vazut si de adolescenti sub 13 ani - decat poate daca vor taia si cenzura tot filmul", a declarat Pattinson.

Robert Pattinson va putea fi vazut in curand pe marile ecrane din Romania in lungmetrajul "Apa pentru elefanti/ Water For Elephants".

Primele trei lungmetraje din aceasta franciza de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, si "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obtinut impreuna incasari de 1,8 miliarde de dolari. 


Sursa: mediafax, twilightsaga.ro

Robert Pattinson recunoaste ca din cauza lui merge prost promovarea pentru 'Bel Ami'

Filmul "Bel Ami" sta inca pe masa de montaj pentru ca producatorii se tem pentru soarta sa, in fata unui public obisnuit sa-l vada pe Robert Pattinson in "Twilight". Actorul-vedeta din saga cu vampiri si varcolaci apare in rolul principal din "Bel Ami" in cu totul alta postura, care ar putea indeparta fanii obisnuiti ca el sa fie "baiatul bun".

In "Beli Ami", drama ce ecranizeaza romanul cu acelasi nume scris de Guy de Maupassant, Pattinson e un afemeiat care isi face loc in ierarhia sociala a Parisului de secol 19, folosindu-se de meseria sa de jurnalist pentru a avea acces la femei bogate si sus-puse si a le seduce.

Filmarile s-au desfasurat in Marea Britanie si in Ungaria, la Budapesta si s-au incheiat in vara anului trecut. Filmul in care Pattinson joaca cu Uma Thurman, Christina Ricci si Kristen Scott Thomas ar fi trebuit sa se lanseze la sfarsitul anului 2010, dar nici acum nu are fixata premiera.

"Am urmat cuvantul cartii intocmai asa ca personajul personal e, in principiu, un om de rahat care, pana la urma, obtine tot ce vrea. De aceea filmul e greu de promovat, mai cu seama cu mine in rol principal. Producatorii isi fac griji ca toti se vor gandi ca personajul meu trebuie sa fie bun, trebuie sa fie dragut cu toate doamnele", a spus Pattinson, citat de Total Film.

Bel Ami insa e un badaran si un cinic fara regrete, iar actorul care l-a jucat a spus ca tocmai de aceea afost foarte distractiv sa-l joace. 


Sursa: Cinemarx, twilightsaga.ro

2 stills din Water for Elephants

Photobucket

Photobucket 
Sursa: robsessedpattinson.com

Volvo-ul se intoarce!

Alison de la Twifans a aflat un amanunt important: Volvo-ul lui Edward va fi schimbat in Breaking Dawn. In film va aparea modelul  Saville Grey Metallic S60 R9 Volvo, pe care il puteti vedea mai jos. 

Photobucket
Alison a "spionat" putin platourile de filmare din Squamish si a descoperit noua masina. 
Photobucket 

Sursa: robsessedpattinson.com

Scans din Vanity Fair Italia + 2 outtakes-uri noi

imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 
Sursa: BH

Christian si Justin pleaca spre Vancouver

Photobucket

Photobucket 
Sursa: BH

Poster si stills din "Love, Wedding, Marriage" cu Kellan Lutz

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  
Sursa: BH

Guri Weinberg a parasit Vancouver-ul

In curand se vor finaliza filmarile iar actorii sunt vazuti parasing orasul.
imagebam.com  imagebam.com imagebam.com
imagebam.com 
Sursa: BH

Bryce Dallas Howard promovand "The Help" la Cinema Con 2011

imagebam.com imagebam.com 
imagebam.com  imagebam.comimagebam.com 
Sursa: BH

MyAnna Buring in aeroport

Sursa: BH

28.03.2011

Poza noua cu Taylor si o fana in Squamish


Sursa: BH

Primul poster promotional pentru Breaking Dawn (part.I)

 
Sursa: BH

Sarah Gadon va fi sotia lui Robert Pattinson in 'Cosmopolis'

 
Productia este pregatita sa inceapa vara asta in Toronto, filmul fiind regizat de David Cronenberg si avandu-i in distributie pe Robert Pattinson, Juliette Binoche, Paul Giamatti, Mathieu Amalric si Samantha Morton. 
Am aflat si cine o va interpreta pe sotia personajului interpretat de Robert Pattinson, Eric Parker. Actrita se numeste Sarah Gadon si are origini canadiene, ea lucrand cu Cronenberg la filmul 'A dangerous method' impreuna cu Viggo Mortensen si Keira Knightley. Sarah este cunoscuta in Canada si pentru serialele 'Are you afraid of the dark?' si 'The Border'.

Sursa: BH

Outtakes noi cu Mackenzie Foy

   
   
Sursa: BH