30.11.2010

Rob in LA (27.11.10)

 
Au existat zvonuri conform carora Rob si Kristen au petrecut Ziua Recunostiintei in LA. Ei bine, acum a aparut si o poza de sambata cu Rob in LA, cumparand o noua chitara. Norman (proprietarul magazinului) a postat aceasta poza pe pagina sa de Facebook.  

Sursa: Twifans

Eclipse DVD: Comentariu cu Stephenie Meyer si Wick Godfrey


Pe dvd-ul Eclipse va exista o inregistrare audio cu autoarea Stephenie Meyer si producatorul Wyck Godfrey discutand filmul in timp ce il urmaresc. Ca si Rob si Kristen, cei doi comenteaza scenele si povestesc momente amuzante de la filmari.

• Vorbesc despre vocea Bellei din introducerile fiecarui film. Wyck propune ca in Breaking Dawn, vocea de la inceput sa spuna simplu: “Sunt insarcinata”.
• Kristen a filmat in rolul celei de-a treia neveste, dar la testele pe public, scena a facut pe toata lumea sa pufneasca in ras. A fost in mod neintentionat amuzanta,deci au taiat scena.
• Lui Stephenie nu i-a placut scena in care Edward si Jacob aproape ca se bat, pentru ca stie ca Edward i-ar fi rupt mana lui Jacob daca l-ar fi luat de umar cu atata forta.
• Wyck si Stephenie glumesc spunand ca Emmett si Rosalie au fost nesimtiti ca n-au participat la festivitatea de absolventa a fratilor lor.
• Ca si Rob, Stephenie glumeste pe seama accentului lui Jasper din flashback.
• In scena cerererii in casatorie, Rob trebuia sa scoata inelul de sub pat, dar prima data au uitat sa-i-l puna acolo.
• Wyck vorbeste despre Bella care incearca sa-l seduca pe Edward: “Cred ca ar fi putut sa-l convinga". Stephenie ii raspunde: "Pacat ca n-ai fost tu acolo s-o sfatuiesti ce sa faca".
• In scena cererii in casatorie, Rob era foarte stresat. Dar totusi la final arata ca si cum nu s-ar fi chinuit deloc.
• Taylor a scapat-o pe Kristen cand trebuia s-o duca in brate pe munte.
• Au filmat o scena cu Bella si Jacob imbatrananind impreuna. Bella avea o peruca cu par alb. Dar toata lumea a ras cand a vazut rezultatul, asa ca au renuntat la scena.
• Stephenie crede ca in film pare prea usor sa omori un vampir. Ar fi trebuit sa faca sa para mai dificil.
• Exista o scena cu Bree si Esme care a fost taiata si din pacate nu apare pe DVD.
• Stephenie spune in scena in care Bella si Edward fug de Victoria: “Pititi-va dupa copacul ala. Sigur nu va vede."
• Wyck: “E o scena in care lupul se transforma in Jacob dezbracat. Cam prea multa nuditate implicata."
• Stephenie povesteste de la castingul pentru personajul Bree: 250 de oameni urland. Multi dintre ei urlau prost. A fost o experienta dureroasa.
• La sfarsit Stephenie multumeste firmei de catering pentru sandvisurile delicioase cu branza. 

Robert Pattinson este in "Top 5: Cele mai bogate vedete tinere din Marea Britanie"

 Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint şi Robert Pattinson ocupă patru dintre primele cinci locuri într-un clasament cu cele mai mari averi ale tinerilor din Marea Britanie.
Deşi momentan este imaginea seriei de filme „Amurg", Robert Pattinson a devenit cunoscut tot datorită aventurilor vrăjitorului adolescent. El a avut un rol emoţionant în cel de-al patrulea film al seriei, „Harry Potter şi Pocalul de Foc". Averea lui Pattinson este estimată la 22 de milioane de euro. 
Protagonistul din „Harry Potter“, Daniel Radcliffe (21 de ani), este cel mai bogat star englez cu vârstă sub 30 de ani. Averea lui este estimată la 54,4 milioane de euro. Cele şapte filme din franciza „Harry Potter" au adus averi considerabile atât producătorilor, cât şi actorilor.  Revista britanică „Heat" a realizat recent un clasament al celor mai bogate celebrităţi din Marea Britanie care au vârste sub 30 de ani. Actorul Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul vrăjitorului Harry Potter, are o avere estimată la 54,4 milioane de euro.  Din aceşti bani, aproape 30 de milioane de euro provin din ultimele două filme, „Harry Potter şi Talismanele Morţii" (cea de-a doua parte a fost filmată, dar va fi lansată anul viitor). 
Colegii lui, Emma Watson (20 de ani) şi Rupert Grint (22 de ani), s-au clasat pe locurile al treilea, respectiv al patrulea, în top. Watson, interpreta inteligentei Hermione Granger, are o avere estimată la 24,6 milioane de euro, în timp ce Grint, cel care-l joacă pe roşcovanul Ron Weasley, a acumulat până acum 22,6 milioane de euro. 
Actriţa Keira Knightley (25 de ani), clasată pe locul secund, la o distanţă destul de mare de Radcliffe, stă şi ea bine la capitolul finanţe, după ce a acumulat o avere de 35,8 milioane de euro. Knightley a fost una dintre vedetele francizei „Piraţii din Caraibe", cele trei pelicule din serie încasând peste 2,8 miliarde de dolari la box-office-ul mondial. În afară de această serie, Knightley a jucat mai mult în filme independente, cu buget mic, însă actriţa face parte din elita de la Hollywood.
Leona Lewis (25 de ani) este cântăreaţa britanică cel mai bine clasată în top (locul 6), cu o avere estimată la 14,9 milioane de euro. Katie Melua (26 de ani), cu 10,1 milioane, este pe locul al optulea. 
 
Top 10 cei mai bogaţi tineri britanici
1. Daniel Radcliffe (21 de ani): 54.464.000
2. Keira Knightley (25 de ani): 35.896.000
3. Emma Watson (20 de ani): 24.606.000
4. Rupert Grint (22 de ani): 22.656.000
5. Robert Pattinson (24 de ani): 22.054.000  
 
Sursa: vampirescrib

Stills din Eclipse

      
Sursa: BH

Ashley in LA (29.11.10)


Sursa: BH

BooBoo la parada de Craciun din Hollywood


Sursa: BH

BTS Eclipse cu David Slade

Sursa: BH

29.11.2010

Ce se filmeaza saptamana asta in Baton Rouge?

Filmarile din Baton Rouge, Louisiana continua, dar din pacate zona e mult prea bine securizata ca sa mai avem parte de poze si spoilere (ca in perioada Rio).
Se pare ca saptamana aceasta se vor filma scenele din cabana de piatra unde Bella si Edward isi petrec a doua luna de miere, dupa transformarea Bellei in vampir.
Se zvoneste ca din februarie 2011 platourile se vor muta in Vancouver. 
Sursa: StiriTwilight

Gif cu Bella si Edward in Luna de Miere

 
Se vede cum respira Bella! 
Sursa: Twifans

Zvon: Robert si Kristen participanti la Dancing with the Stars 12 ?


Din seria: "nicio zi fara zvonuri", astazi va prezentam o asa zisa stire de peste ocean. Se pare ca majoritatea tabloidelor si site-urilor din SUA relateaza astazi despre o posibila participare a duo-ului Kristen Stewart - Robert Pattinson la cea de-a 12-a editie a Dancing with the Stars (Dansez pentru tine).

Inca nu extsita nicio confirmare din partea celor de la ABC, insa stim cu siguranta ca cei doi sunt foarte doriti mai ales pentru oportunitatea de a creste ratingurile acestei emisiuni care, de altfel, este foarte urmarita in SUA. Ramane de vazut daca zvonurile se vor adeveri. Pentur moment, acest articol ramane la statutul de zvon. 

Sursa: twilightsaga.ro

Destination Forks : The Real World of Twilight

Destination Forks: The Real World of Twilight, un documentar care va prezenta pe larg orasul Forks din Washington, va fi lansat pe 13 Decembrie.

Impartit in trei segmente: Twilight Tour, Moods of Twilight si Twihards, fiecare segment este o calatorie unica care te poarta in universul Twilight si care te ajuta sa descoperi mai multe despre aceasta serie.

In Twilight Tour vei face un tur virtual al strazilor din Forks, oprindu-te la case si magazine ce apar in Saga. In Moods of Twilight vei admira padurile, muntii, raurile si alte locatii din Forks si La Push, iar in Twihards vei calatori in jurul globului si vei cunoaste fani adevarati care formeaza cele mai mari comunitati de pe glob.

Desi nu avem o confirmare ca acest DVD va aparea si in Romania, Destination Forks este un must-have pentru orice fan Twilight.

Sursa: twilightsaga.ro

Cameron Bright incepe filmarile la Breaking Dawn peste 3 zile!

Sursa: BH

Prima imagine cu Jackson in Aim High

Sursa: BH

Nikki la cumparaturi in LA

Sursa: BH

Rob nu este nominalizat la Rising Star Award - BAFTA 2011

Din pacate, Rob nu se afla printre nominalizatii premiului Rising Star din cadrul evenimentului BAFTA 2011 din Marea Britanie, premiu ce a fost castigat anul trecut de catre Kristen Stewart.
 
Sursa: BH

Outtakes Dakota Fanning pentru Maire Claire si Vogue.

Sursa: BH