30.06.2010

Mai este o zi!


Nu rata premiera celui de-al 3-lea film al seriei Twilight, Eclipse, ce   are premiera pe 2 iulie si avanpremiera pe 30 iunie.

Eclipse a avut incasari spectaculoase azi-noapte!

The Twilight Saga: Eclipse a avut incasari de peste 30 milioane $ azi noapte. Cel de-al treilea film al seriei a reusit sa intreaca recordul stabilit de New Moon (26,27 milioane $). Castigul este adunat din ecranizarile de la miezul noptii si cele de la 3:00 dimineata. Varianta IMAX a reusit sa stabileasca si ea un record al castigurilor de peste noapte (1 milion $ in 192 de locatii) intrecand filmul Transformers: Revenge of the Fallen (959 mii $).
Primul film, Twilight, lansat pe 21 noiembrie 2008 la 3,419 cinematografe a avut incasari de 7 milioane $ in noaptea premierei, in primul weekend avand castiguri de 69,64 milioane $.
The Twilight Saga: New Moon, lansat pe 20 noiembrie 2009 a incasat 26,27 milioane $ din 3,514 screening-uri la miezul noptii realizate in 4,024 locatii, in prima zi avand castiguri de 72,7 milioane $ (mai mult decat in weekend-ul lansarii Twilight). In primul weekend, New Moon a incasat 142, 8 milioane $, fiind no.3 in topul incasarilor din primul weekend si no.1 in topul incasarilor din primul weekend al filmelor nelansate vara.
Twilightish, twilightloversromania

Cam Gigandet la petrecerea "Screen Games" inainte de lansarea filmului Burlesque

 Kristin Bell, Christina Aguilera si Cam Gigandet au urcat pe scena la Petrecerea "Screen Gems party" organizata cu ocazia lansarii mult asteptatului lor film, Burlesque, care s-a tinut la Summer of Sony, sambata, pe 26 iunie 2010.
vampirescrib

Exista Robsten! - spune producatorul

 Producatorul “Eclipse“, Wyck Godfrey a confirmat relatia, de mult speculata de fani si de presa, dintre Kristen Stewart si Robert Pattison.  
Cei doi se afla de mult timp intr-o relatie, insa au evitat sa afiseze vreo dovada de afectiune si nu au vorbit niciodata despre vreo relatie amoroasa in public, in ciuda hartuielilor paparazzilor.  Intr-un interviu pentru Time, Wyck Godfrey a declarat ca isi doreste ca cei doi sa aiba o relatie stabila, cel putin pana cand se vor termina filmarile pentru toate filmele din seria Twilight. O despartire ar putea incomoda filmarile viitoarei parti. 
vampirescrib

Ashley si Xavier in Belgia promovand Eclipse

Jackson: un cuvant despre colegii sai

 
twilightsaga.ro

Eclipse Soundtrack: All Yours by Metric - videoclip

LunaNuevaMeyer

Bryce la Chelsea Lately

 
LunaNuevaMeyer

Photoshoot nou Jamie Campbell

Nikki la Jimmy Kimmel Show


 La Read more alte poze si video.

BooBoo si Charlie la "The Lopez Tonight Show"

 
THN

Robert Pattinson: "Sufletul si Raiul trebuie sa existe fiindca oamenii buni nu sunt rasplatiti indeajuns pe Pamant."

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/701/9026/6441099/1/pattinson.jpg?width=264
Odata cu lansarea seriei de filme "Amurg", Robert Pattinson a devenit superstar si sex-simbol peste noapte. Milioane de fani asteapta cu sufletul la gura "Saga Amurg: Eclipsa", cel de-al treilea film inspirat din seria de romane best seller ale autoarei Stephenie Meyer, care au avut un succes rasunator in intreaga lume. Cu mai multa actiune, dragoste, prietenie, gelozie si pasiune, "Saga Amurg: Eclipsa" este o continuare romantica a frumoasei povesti de dragoste dintre vampirul Edward si muritoarea Bella. In interviul care urmeaza, Robert Pattinson vorbeste despre evolutia personajului sau, despre isteria creata de fenomenul "Amurg", dar si despre relatia dintre el si Kristen Stewart in afara platourilor de filmare...
Personajul Edward Cullen este considerat un erou romantic, dar si foarte posesiv. Dupa "Amurg" si "Luna Noua", crezi ca Edward s-a schimbat?  
Robert Pattinson: Da, in primele doua filme, Edward era cuprins de singuratate si incerca sa se ascunda de realitate, insa atunci cand gaseste dragostea adevarata, devine foarte posesiv. Pe masura ce saga avanseaza, Edward incepe sa accepte lumea contemporana si sa iasa din cochilia pe care si-a creat-o. Odata cu "Zori de zi", sper ca personajul meu sa se transforme intr-un adolescent normal de 17 ani, doar ca putin mai palid… 
Ai concurat vreodata cu alt barbat pentru dragostea unei femei, asa cum se intampla in cazul lui Edward si al lui Jacob?  
Robert Pattinson: Nu cred ca este un gest adecvat… Sa concurez eu? Niciodata! Nu ma pricep la asta. Prefer sa o las in pace. Insa daca tu esti cu fata de la inceput si altcineva vrea sa ti-o fure, atunci esti fortat sa lupti putin. Nu as vrea sa fiu vreodata in postura lui Jacob, pentru ca asta inseamna sa fii tipul care a stricat relatia de cuplu. 
Crezi intr-un suflet nobil asa cum este Edward?  
Robert Pattinson: Da, cu siguranta. Nu-mi amintesc cine a spus asta, dar sufletul si Raiul trebuie sa existe fiindca oamenii buni nu sunt rasplatiti indeajuns pe Pamant. Mi-a placut intotdeauna aceasta idee, chiar este aplicabila.
Te-ai batut vreodata cu cineva pentru dragostea unei femei? 
Robert Pattinson: Hmm, oare am facut-o? Probabil ca da… Da! Dar nu stiu daca era vorba despre dragoste adevarata sau despre orgoliu (rade).  Pentru fiecare film din "Saga Amurg" a existat cate un regizor diferit.
Ai fost nevoit sa le explici fiecaruia in parte modul in care este construit personajul tau?
Robert Pattinson: Este foarte interesant. Dupa "Amurg", toata lumea avea idei, am facut un brainstorming referitor la Edward. Apoi a venit Chris Weitz, care a regizat "Luna Noua" si care a spus ca i-a placut primul film si ca ar trebui sa continuam in aceeasi maniera. Si acum a venit David (n.r. regizorul David Slade), care voia sa faca ceva cu totul nou, care sa nu semene cu primele doua filme. Asa ca am discutat despre evolutia lui Edward si am hotarat sa facem ceva complet diferit si provocator. 

Pe coloana sonora a filmului "Amurg" ai interpretat o piesa. Vei mai contribui din punct de vedere muzical la filmele din "Saga Amurg"?  
Robert Pattinson: Am facut cate ceva, mereu mi-a placut sa ma joc si sa experimentez din punct de vedere muzical. Am vazut "Amurg" la televizor zilele trecute si cand mi-am auzit cantecul, m-am gandit ca este intr-adevar bizar… Sunt inca uimit de faptul ca regizoarea Catherine Hardwicke mi-a inclus piesa in coloana sonora a filmului. Nimeni nu s-a gandit ca franciza va avea un asemenea succes la public. Niciodata nu am crezut ca lumea va cumpara piesa mea… deci acum am ceva emotii. 
Majoritatea scenelor din "Saga Amurg: Eclipsa" le-ai filmat alaturi de Kristen. Amandoi sunteti actori seriosi si talentati, dar cum va pregatiti pentru scenele respective? Stabiliti ceva inainte sau va duceti pe platourile de filmare si acolo va vine inspiratia?  
Robert Pattinson: Eu ma pregatesc inainte pentru ca sunt nevoit. Dintr-un motiv care imi scapa, nu pricep anumite scene si atunci intru mai profund in natura personajului pentru a-l intelege, in timp ce pentru Kristen totul este foarte clar. Mintea ei functioneaza cu totul altfel decat mintea mea. Ea este capabila sa simta anumite lucruri imediat, in timp ce eu sunt mai cerebral, total opus de Kristen. Eu nu ma simt increzator decat in momentul in care inteleg pe deplin motivele care il determina sa faca acele lucruri. Nu procedez la fel pentru alte roluri, ci fac asta numai cand il joc pe Edward. 
Intelegi obsesia fanilor referitoare la relatia dintre tine si Kristen? Care este de fapt adevarul? Formati un cuplu si in viata reala?  
Robert Pattinson: Daca inteleg obsesia lor? Nu, nu prea… de fapt, oamenilor le plac povestile. Concluzia mea este ca fanii vor ca totul sa aiba legatura cu Saga Amurg. Adevarul este ca… imi doresc sa fi dormit mai mult azi-noapte ca sa dau niste raspunsuri mai inteligente. Nu stiu (rade).  
 
vampirescrib, THN

Actorii din “Saga Amurg: Eclipsa” vin duminica 4 iulie la Pro Cinema, ora 11.30

Kristen Stewart, Robert Pattinson şi ceilalţi actori din cel mai aşteptat film al verii, “Saga Amurg: Eclipsa” intră în Lumea Pro Cinema, duminică, 4 iulie de la ora 11.30, direct de pe covorul roşu din Los Angeles.
“Saga Amurg: Eclipsa” are premiera oficială în România pe 2 iulie, iar duminică, Lumea Pro Cinema prezintă imagini speciale de la premiera mondială a filmului, care a avut loc la Nokia Theatre la Los Angeles. Fanii lui Edward, Bella şi Jacob au venit în faţa cinematografului cu câteva zile înainte de eveniment, pentru a prinde un loc cât mai aproape de covorul roşu şi pentru a face rost de un autograf de la actorii lor preferaţi. 
http://i846.photobucket.com/albums/ab26/edseth27/June%202010%20B/prem32.jpg
Cei mai înfocaţi admiratori au scandat numele personajelor favorite, chiar dacă multora le este încă greu să aleagă între Edward şi Jacob. Totuşi, Kristen Stewart va rezolva această dilemă în Lumea Pro Cinema de duminică. Robert Pattinson, unul dintre cei mai curtaţi actori ai momentului, le va povesti fanilor cum reuşeşte să facă faţă atenţiei copleşitoare, în timp ce Taylor Lautner, interpretul lui Jacob, va mărturisi că admiratorii lui nu încetează să îl uimească.
Pe covorul roşu telespectatorii o vor putea vedea şi pe Stephanie Meyer, autoarea cărţilor din seria “Amurg”, precum şi alte personalităţi din Oraşul Stelelor.

THN

Peter isi imparte succesul?

 People.Com are un articol despre cel mai frumos lucru din cariera lui Peter Facinelli, si anume ca isi imparte succesul cu fanii.
”Peter Facinelli este o persoana activa pe Twitter destul de jucausa, dar asta nu inseamna ca toate afacerile sunt amuzante.
Recent, actorul a avut o intalnire cu o fana, foarte emotionanta, care s-a apropiat de el dupa ce fiica ei murise.
”O femeie a carui fiica ii semnasem un autograf cu un an in urma, a venit la mine si mi-a aratat o poza cu mine si cu fiica ei. Mi-a spus : !Fiica mea te-a intalnit anul trecut si a murit intr-un accident de masina. Vroiam doar sa stii ce impact ai avut asupra ei, inainte sa moara.Poza asta a insemnat foarte mult pentru ea.”
A fost devatator, a inceput sa planga si am tinut-o in brate pana s-a cașmat putin.”
Dar Peter recunoaste ca nu doar adolescentele simt impactului lui Peter in viata lor.
”O femeie mi-a scris o scrisoare, spunandu-mi ca mama ei este un mare fan al meu. Scria ca mama ei are 79 de ani si a vazut un film de-al meu in care lucrasem alaturi de Burt Reynolds, si ca mama ei simte ca are 16 ani de fiecare data cand ma vede pe ecran. Mama ei murise si imi spunea cat de mult s-ar fi bucurat daca m-ar fi cunoscut, asa ca pana la urma m-am intalnit cu ea.Este o poveste foarte dulce.”
Peter spune ca aceste momente sunt cele mai puternice motive care il fac sa isi iubeasca munca.
”Sa fii in stare sa faci filme si sa atingi vietile oamenilor, sa ai un impact in vietile lor este un lucru extrem de puternic. Sunt foarte recunoscator ca fac ceea ce fac si sunt in stare sa ating oamenii in acest fel.”
THN

Meet the stars of Twilight!

 
twilightsaga.ro

2 poze noi Eclipse

THN, twilightsaga.ro

29.06.2010

Mai sunt 2 zile!

Nu rata premiera celui de-al 3-lea film al seriei Twilight, Eclipse, ce are premiera pe 2 iulie si avanpremiera pe 30 iunie.

Kristen iesind de la screening-ul Eclipse din NY

THN

Secretele camerei lui Bella

Bineinteles pentru ca Bella adora soarele si caldura in camera are un poster cu Arizona

O fotografie cu Edward Alice si ea, o alta poza cu Edward in "Monte Carlo", o invitatie pentru petrecerea de absolvire, si inca o poze cu ea, Jessica si Mike si alta cu Angela.

O invitatie la concertul Debussy, o poza cu Eric, Mike si ea. Iar intr-o alta poza se afla Mike si Eric.

Cartile ei favorite:

Tabloul unui lup:

THN

Elizabeth la Jimmy Kimmel Show

 

LunaNuevaMeyer 

Kristen la Regis & Kelly

 
LunaNuevaMeyer

Kristen la David Letterman Show

 

 
vampirescrib

Evenimentele din aceasta saptamana la care participa actorii din Twilight

Luni, 28 iunie – Vizionare Eclipse NYC
KStew la emisiunea lui Letterman. NBC. 11:35pm Eastern.
Ashley si Xavier in Madrid, Spania
Taylor la emisiunea lui Regis si Kelly si Today Show
Elizabeth Reaser la emisiunea lui Jimmy Kimmel
 
Marti, 29 iunie - KStew la Today Show. NBC. 7am Eastern.
KStew la Regis & Kelly Live 9am Eastern
Ashleysi Xavier in Antwerp, Belgia
Charlie Bewley la emisiunea George Lopez show TBS 11pm Eastern
Booboo Stewart la emisiunea lui George Lopez
Nikki Reed la emisiunea lui Jimmy Kimmel
 
Miercuri, 30 iunie - Lansare Eclipse US
Peter Facinelli la emisiunea lui Jimmy Kimmel
KStew la misiunea George Lopez Show. TBS.11pm Eastern.
 
Joi, 1 iulie – Taylor la emisiunea Late Night with David Letterman NBC 11:35 Eastern
Dakota Fanning la emisiunea lui Jimmy Kimmel 
 
Marti, 6 iulie - Nikki la emisiunea Regis and Kelly 9am Eastern.

Miercuri, 7 iulie - Bryce Dallas Howard la emisiunea Regis and Kelly 9am Eastern
 
vampirescrib

Clip nou Eclipse

 
twilightsaga.ro

Kristen ajungand la The Today Show

@fiercebitchstew 

Jackson la un meci de baseball


THN

Kristen Stewart: "Sunt mândră de mine!Indiferent de ce spun alţii!"

Controversata Kristen Stewart pare să nu intre în graţiile designerilor, a stiliştilor şi nici a actorilor!
Kristen apare în ochii tuturor ca o actriţă care a cunoscut succesul peste noapte, o femeie care nu îi dă atenţie propriei imagini dar şi o adolescentă introvertită care vrea să facă totul pe dos! Designerii au comentat felul ei băieţos de a se îmbrăca, stiliştii au spus că nu se îngrijeşte şi nu îşi perie părul. Noua bârfă despre iubita sau non iubita lui Robert Pattinson, este aceea că actriţei Kristen Stewart i s-ar fi urcat succesul la cap! "Din fericire, Bella (personajul principal din saga Twilight) nu a fost primul meu rol. Am avut norocul să nu uit cine sunt indiferent de rolul interpretat şi este grozav că asta îmi iese şi acum. Eu sunt mândră de mine, iar dacă alţii nu sunt, e problema lor!" a mărturisit actriţa pentru people.com.

remembertoday.ro, THN

Kristen Stewart este uimită de bârfele lansate de Oprah Winfrey!

Kristen Stewart a negat faptul că i-ar fi confirmat lui Oprah Winfrey relaţia amoroasă dintre ea şi Robert Pattinson.

Actriţa a declarat că a vorbit cu prezentatoarea doar câteva secunde înainte de a intra în direct, informează www.femalefirst.co.uk.
Vedeta din seria "Twilight" a dat un interviu înregistrat pentru emisiunea realizată de Oprah Winfrey, iar surse de pe platou spun că în spatele scenei, atunci când toate camerele de filmat erau oprite, Kristen ar fi confirmat relaţia de iubire dintre ea şi Robert.
Însă Stewart neagă complet aceste zvonuri.

Ea a spus celor de la Entertainment Weekly: "Oprah a venit şi a dat noroc cu mine - şi apropo, are o strângere de mână foarte fermă - şi m-a întrebat ce fac. Eu am spus "bine", ea a spus "bine. O să ne distrăm". Apoi a plecat.
Şi asta e tot ce am vorbit cu ea în spatele scenei". 

Click.ro, THN

Au aparut revistele Bravo Girl si Popcorn!

In numarul de iulie al reviste Popcorn avem cateva articole cu starurile voastre preferate.
  1. Cele mai bune momente de la Premiile MTV
  2. Afla cum prieteniile s-au transformat in rivalitati in cazul unor vedete ca Taylor Lautner si Robert Pattinson.
  3. Filmul lunii Twilight Saga: "Eclipsa" - cel de-al treilea capitol al super-seriei Twilight ajunge in sfarsit in cinematografe!
  4. MEGAPOSTERE : Eclipse
In numarul Bravo Girl 13 o avem pe AshleyGreene.
Beauty
Trucurile preferate ale vedetelor

Mai atrăgătoare, mai sexy şi mai matură. Ashley Greene apelează la anumite trucuri pentru a arăta mai bine şi a-şi evidenţia calităţile. 
 
THN 

Kristen si Taylor la screening Eclipse

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com